JARED LETO Se Alătură Distribuţiei Filmului BLADE RUNNER 2

Deţinătorul unui Oscar, actorul Jared Leto, se alătură distribuţiei mult anticipatei continuări Blade Runner 2, alături de Harrison Ford şi Ryan Gosling.

Actorul Jared Leto, se alătură distribuţiei mult anticipatei continuări Blade Runner 2

Veşti bune pentru fanii lui Jared Leto şi cei ai filmelor SF. Alcon Entertainment, şi-a rotunjit în cele din urmă din distribuţia pentru viitorul sequel Blade Runner, iar achiziţia finală este garantat că va face fanii să reacţioneze. Studioul, a anunţat astăzi că laureatul premiului Oscar, Jared Leto, se alătură distribuţiei din Blade Runner 2, într-un rol cheie, menționând că el va transforma rolul, într-un spectacol memorabil, nemaivăzut. Jared Leto, este proaspăt ieşit din extrem de anticipatul rol al lui Joker în filmul celor de la Warner Bros, Suicide Squad, și având în vedere că Jared este un actor metodic, ştim sigur că este destul de pretenţios în alegerea proiectelor sale. Ridley Scott, care a regizat versiunea originală a filmului Blade Runner, ce îl poţi vedea online la parteneri noştri »» AICI, a început dezvoltarea filmului Blade Runner 2, acum câțiva ani și servește ca producător executiv al sequel-ului, care îl are la cârmă pe regizorul succesului Sicario, Denis Villeneuve. Proiectul a fost practic pus împreună în cel mai promițător mod posibil, cu amândoi scenariştii ce au scris versiunea originală a filmului Blade Runner, Hampton Fancher şi Michael Green, alături de revenirea lui Harrison Ford în rolul lui Rick Deckard și Ryan Gosling, într-un rol principal.

Imagine concept pentru Blade Runner 2

Detaliile poveştii sunt deocamdată ţinute secret, dar știm că povestea are loc după mai multe decenii de la finalul evenimentelor din filmul original din 1982. Jared Leto, este de altfel o alegere curioasă și ne întrebăm ce fel de rol a fost reținut până în ultimul minut pentru un actor de calibrul lui. Producția pentru sequel, este gata să înceapă în curând, ceea ce înseamnă Jared Leto nu va avea prea mult timp liber pentru continuarea promovării filmului Suicide Squad. Actorul a fost în negocieri pentru alte roluri recente, dar a renunţat la tot pentru acest rol din Blade Runner 2. Şi probabil, are deja un contractat semnat să îşi reia rolul Joker şi în viitoarele filme DC, chiar dacă rolul său din Suicide Squad, a fost tăiat în mod semnificativ în postproducţie. Perspectiva de a vedea în lumea Blade Runner este fără îndoială, ispititoare. Stilul său poate fi enervant pentru unii, dar, trebuie să recunoaştem că Jared Leto e un tip talentat. Regizorul Denis Villeneuve, va lucra alături de cineastul Roger Deakins pentru Blade Runner 2, marcând astfel al doilea film SF realizat vreodată de Deakins. El este, fără îndoială, unul dintre cei mai buni cineaștii care a trăit vreodată, așa că implicarea lui Deakins, este încă un motiv pentru a fi încântaţi de acest sequel.

Actorul Jared Leto, se alătură distribuţiei mult anticipatei continuări Blade Runner 2

Sequelul, care este în prezent fără titlu, are stabilită data de lansare pentru 6 Octombrie 2017, așa că sunt sigur că vom auzi cât de curând ceva despre începerea filmărilor. Fără îndoială, vom vedea şi imagini de pe platourile de filmare. Jared Leto se alătură unui ansamblu de actori ce include nume ca Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James și Dave Bautista.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.