BAD BOYS 3 Primeşte Un Nou Titlu Oficial Şi O Nouă Dată De Lansare

BAD BOYS 3 Primeşte Un Nou Titlu Oficial Şi O Nouă Dată De Lansare

BAD BOYS 3 Primeşte Un Nou Titlu Oficial Şi O Nouă Dată De Lansare amânată cu şase luni.

Lansarea mult aşteptatei producţii Bad Boys 3, a fost amânată cu şase luni, dar în schimb, filmul a primit un nou titlu oficial.

A treia parte a aventurilor nebuneşti ale detectivilor Marcus Burnett (Martin Lawrence) şi Mike Lowery (Will Smith), a fost aşteptată şi dorită de foarte multă lume, iar filmul Bad Boys 3, a stat destul de multă vreme în dezvoltare, sau mai bine zis în aşteptarea momentului potrivit. Insă odată ce studioul l-a angajat pe regizorul Joe Carnahan, care se pare că va scrie şi scenariul filmului, lucrurile au devenit destul de clare pentru toată lumea. Bad Boys 3, va ajunge să ne încânte în cinematografe, însă cei de la Sony Pictures, fac câteva schimbări. Studioul a anunțat că filmul Bad Boys 3 îşi schimbă data de lansare din Iunie 2017, în Februarie 2018. Dar probabil cea mai importantă schimbare este cea a titlului. Exact, Bad Boys 3, se va intitula oficial de acum încolo: BAD BOYS FOR LIFE.

Marcus Burnett (Martin Lawrence) şi Mike Lowery (Will Smith)
Marcus Burnett (Martin Lawrence) şi Mike Lowery (Will Smith)

Acestea fiind spuse, în cazul în care continuarea va rămâne cu această dată de lansare din Ianuarie, înseamnă că studioul nu are încredere în puterea de revenire a francizei Bad Boys, luna februarie fiind una nu prea strălucită în ceea ce priveşte încasările. Totuşi, mai curios de atât este faptul că cei de la Sony au anunţat şi o dată de lansare pentru Bad Boys 4, ce ar trebui să se lanseze pe 3 iulie 2019. Regizorul Joe Carnahan, a fost recent angajat de cei de la Sony, să realizeze un nou scenariu pentru filmul Uncharted, care este în curs de dezvoltare, în timp ce Will Smith este ocupat cu sarcinile promoţionale pentru Suicide Squad, urmând să se apuce de muncă la filmul Bright, regizat de David Ayer.

Bad Boys 3, se va intitula oficial de acum încolo: BAD BOYS FOR LIFE.

Având în vedere programul său ocupat, ne putem imagina că filmările pentru Bad Boys For Life, nu vor începe decât cândva prin primăvara viitoare, sau poate chiar vara, ceea ce explică cu siguranță această schimbare a datei de lansare.Acum așteptăm să vedem dacă Sony va muta data de lansare a filmului în vara lui 2018, un segment de lansări destul de puternic aglomerat, cu Jurassic World 2, Toy Story 4, Ant-Man And The Wasp și următorul film Transformers.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.