ASSASSIN’S CREED: Un Clip Nou Cu Cascadoria Impresionantă Pentru LEAP OF FAITH

Un clip fantastic de pe platourile de filmat, ne arată cum s-a realizat un salt de la 38 de metri înălţime pentru manevra Leap Of Faith, pe care Lynch Callum (Michael Fassbender) o va executa în filmul Assassin’s Creed.

ASSASSIN'S CREED: Un Clip Nou Cu Cascadoria Impresionantă Pentru LEAP OF FAITH

Iar dacă nu ştii ce înseamnă Leap Of Faith, îţi recomandăm să joci măcar odată în viaţă Assassin’s Creed, sau să urmăreşti primul trailer aici. Chiar dacă Warcraft, a fost cea mai de succes adaptare de joc video din acest an și o continuare se pare că că ar putea fi în discuţii, în ciuda unei performanțe dezamăgitoare la boxoffice, încă rămâne problema unei adaptări foarte aşteptate: Assassin’s Creed. Nu putem spune că Warcraft, a făcut ravagii între cinefili anul acesta. Cu siguranţă adaptările jocurilor video au nevoie de un film ce să schimbe aceste blesteme ale acestor gen de adaptări. Poate că un regizor că Justin Kurzel şi un actor ca Michael Fassbender, într-un film ce este o adaptare a jocului Assassin’s Creed, ar putea fi acel film. Nu vom ajunge să aflăm asta decât prin Decembrie.

Callum Lynch (Michael Fassbender) experimentează aventurile strămoșului său, Aguilar.
ASSASSIN'S CREED: MICHAEL FASSBENDER Vine Din Întuneric Pentru a Servi Lumina

Iar dacă Assassin’s Creed, va impresiona publicul, cu siguranţă va ridica ştacheta viitoarelor adaptări. Şi cine ştie, poate vom vedea şi o continuare. Dar până atunci, puteți vedea un clip fantastic din spatele camerelor de filmat, cu o cascadorie practică incredibil de impresionantă a unui salt de peste 38 de metri, executată de cascadorul dublură al lui Michael Fassbender, Damien Walters. Faptul că au făcut acest tur de forță cu un efect practic şi nu unul CGI, probabil că este pe undeva inutil, odată cu apariția efectelor digitale uimitoare ce ar fi putut înlocui saltul cu uşurinţă. Dar faptul în sine, conferă atât de multă greutate şi valoare producţiei încât rămâi pe de-a dreptul impresionat. Așa cum indică şi clipul video, aceasta este una dintre cele mai mari căzături efectuate de un cascador în aproape 35 de ani. Destul de impresionant am spune noi. Totuşi, sperăm că există destule cascadorii practice în film, încât să rămânem încântaţi de primul film Assassin’s Creed.

POSTER ASSASSIN'S CREED

Printr-o tehnologie revoluţionară ce-i deblochează amintirile genetice, Callum Lynch (Michael Fassbender) experimentează aventurile strămoșului său, Aguilar, ajungând să retrăiască aventurile sale din Spania secolului 15. Callum descoperă că este descendentul unei societăţi secrete misterioase de Asasini și poate accesa cunoștințe și abilități incredibile pentru a răsturna organizarea Templierilor ce a devenit opresivă și puternică în ziua de astăzi.
Assassin’s Creed, ajunge în cinematografe din 21 Decembrie. Singura problemă a filmului va fi Rogue One: A Star Wars Story, film ce va avea şi el premiera pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.