PRISON BREAK – SEZONUL 5: Un Nou Clip Ne Explică Evenimentele Din Serialul Eveniment

Serialul Prison Break revine și este gata să ne prezinte cea mai mare evadare de până acum, alături de personaje vechi cunoscute, dar şi alte personaje noi fascinante, într-un nou clip.

Un nou clip pentru PRISON BREAK SEZONUL 5

Un nou clip pentru aşa zisul Sezon 5 al serialului notoriu Prison Break, un sezon eveniment exclusiv limitat, ne explică de ce îi aduce înapoi pe micile ecrane pe cei doi frații înverşunaţi, ce au fost incontestabil, vedetele serialului original. Şi exact ca şi voi, ne întrebăm pe bună dreptate, ce fel de închisoare poate să îl ţină într-un singur loc pe Michael Scofield şi pe Lincoln Burrows. Iar dacă ai prea multe întrebări în minte, ai noroc. Noul clip pentru Prison Break, are o grămadă de explicaţii şi multe răspunsuri care s-ar putea să te lămurească. Viitorul serial eveniment Prison Break, este o continuare directă a serialului original ce a rulat timp de patru sezoane şi care a adunat nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune dramă şi cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial dramă, Wentworth Miller.

Lincoln şi Sara

În palpitanta nouă serie eveniment Prison Break, starurile din serialul original Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar şi Paul Adelstein se reunesc pentru o nou aventură cu totul deosebită, ce se întinde pe tot globul. Serialul va oferi senzații tari și multe aventuri pline de acţiune, evenimente ce au fost semnalmentele distinctive ale serialului original, atunci când a fost difuzat pe Fox, între anii 2005 şi 2009. Drama de acțiune, se va concentra din nou pe personajul Michael Scofield (Wentworth Miller), un tânăr ce pe vremuri, l-a salvat pe fratele său din închisoare, elaborând un plan complicat.

PRISON BREAK SEZONUL 5

În noua serie de evenimente, apar indicii clare ce sugerează că Michael, despre care toată lumea credea anterior că ar fi mort, ar putea fi în viață, într-o închisoare. Lincoln şi Sara (Sarah Wayne Callies), soția lui Michael până când a fost presupus mort, îşi unesc forţele pentru a pune la punct cea mai mare evadare care a existat vreodată, alături de alţi trei evadați notorii, Sucre (Amaury Nolasco), T-Bag (Robert Knepper) și C-Not (Rockmond Dunbar).
Prison Break, își va face debutul pe micile ecrane cu Sezonul 5 al seriei limitate, pe la mijlocul sezonului din 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.