Primul Trailer DUNKIRK: Noul Thriller De Acţiune Al Regizorului CHRISTOPHER NOLAN

Primul Trailer DUNKIRK: Noul Thriller De Acţiune Al Regizorului CHRISTOPHER NOLAN

Primul teaser trailer pentru thrillerul extrem de anticipat Dunkirk, al talentatului cineast Christopher Nolan, despre o poveste adevărată din al Doilea Război Mondial, nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Dunkirk, thrillerul de acţiune ce este bazat pe un scenariu original de Christopher Nolan, va spune cronicile evacuării de la Dunkirk din timpul operațiunilor militare britanice, operaţiune ce a salvat viețile a 330000 soldați aliați. Evacuarea de la Dunkirk, ce avea numele de cod Operațiunea Dynamo, cunoscută sub numele Miracolul de la  Dunkirk, a fost evacuarea soldaților aliați de pe plajele și din portul Dunkirk, petrecută în Franța, între 26 Mai și 4 Iunie 1940, în timpul celui de al doilea război mondial. Operațiunea a fost decisă atunci când unui număr mare de trupe belgiene, britanice și franceze, le-a fost tăiate retragerea și au fost înconjuraţi de armata germană în timpul bătăliei pentru Franța. Şi fiind vorba de unul din cei mai talentaţi regizori ai timpurilor noastre, filmul nu cred că mai are nevoie de prea multă prezentare.

Regizorul Christopher Nolan şi echipa sa la filmările thrillerului Dunkirk
La Filmările thrillerului extrem de anticipat Dunkirk

Suntem aproape la un an distanţă de premieră lui Dunkirk, dar primul trailer, demonstrează puterea brandului Christopher Nolan, mai ales atunci când cei de la Warner Bros, se bazează pe faptul că acest film se va vinde de la sine, doar menţionând numele regizorului și detalii despre activitatea sa anterioară, prezentată cu doar câteva imagini din filmul lui viitor.Ce-i drept, cinematografia lui Nolan, arată minunat, dar ceea ce este şi mai impresionant este faptul că, chiar dacă filmul are în distribuţie nominalizaţi la Oscar precum Tom Hardy şi Kenneth Branagh, precum şi recentul câştigător de Oscar, Mark Rylance, ei nu apar deloc în aceste prime imagini. Aceasta fiind de fapt semnătura specifică a trailerelor filmelor lui Nolan. Din câte se pare, asta e de ajuns pentru a obține aprobarea audienţei, ce speră de pe acum la o poveste fantastică despre al doilea război mondial. Desigur, pe măsură ce timpul trece și campania de marketing va porni, vom vedea şi cum vor arăta actorii principali ai acestui film. Acesta este un teaser trailer, și în timp ce mulți dintre noi știam deja că Christopher Nolan a muncit din greu la acest film, o mulţime de oameni nu ştiu despre ce e vorba. Se presupunea că Warner Bros va atașa acest trailer la proiecţia filmului Suicide Squad, teaser trailer ce este o introducere destul de solidă pentru următorul film al lui Nolan.

Primul trailer pentru DUNKIRK, thrillerul de acţiune despre o poveste din al doilea război mondial al regizorului Christopher Nolan

În Dunkirk, mai joacă, Cillian Murphy, Aneurin Barnard, James D’Arcy, Jack Lowden, Barry Keoghan, Tom Glynn-Carney, și Harry Stiluri.
Filmat integral pe cameră IMAX de 65mm, filmul Dunkirk, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie, 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.