Primul Trailer KIDNAP: HALLE BERRY Porneşte Singură Împotriva Răpitorilor Fiului Ei

Laureata cu premiul Oscar, Halle Berry, porneşte într-o cursă nebună şi primejdioasă, atunci când fiul ei este răpit, în primul trailer pentru thrillerul Kidnap.

Halle Berry, porneşte într-o cursă nebună şi primejdioasă Împotriva Răpitorilor Fiului Ei

Cu primul trailer pentru filmul Kidnap, Relativity Media promite o acțiune de răzbunare într-un thriller ce o găseşte pe Halle Berry, într-o încordare totală, în rolul unei mame intimidante, ce a pornit pe un drum de război proverbial. După ce fiul ei, este în mod inexplicabil luat de către nişte atacatori necunoscuți, Halle Berry, își propune să-l regăsească de una singură, după ce a decis că depunerea unei plângeri pentru persoane dispărute conform legilor în vigoare, nu va conduce probabil la nici un rezultat. Regizat de cineastul spaniol Luis Prieto, Kidnap, pare a avea o abordare destul de plină de rutină pe un scenariu care pare cumva familiar. Dar poate că Halle Berry, va fi capabilă să asigure forţa necesară unui thriller comun să se ridice deasupra tuturor celorlalte filme identice. După ce a jucat în thrillerul Apelul din 2013, Halle Berry, pare hotărâtă să reia același rol de bază şi în acest film, deşi, este puţin dezamăgitor să vedem că o actriţă de talia ei, ia în piept astfel de roluri în filme previzibile şi în mod repetat. Desigur, Kidnap, este povestea unei mame care nu se dă în lături de la nimic ca să-și recupereze fiul răpit. Ceea ce pare o zi obișnuită pentru o mamă și fiul ei se transformă destul de rapid, într-un coșmar. Ea intră pe cont propriu într-o cursă ce o poartă pe urmele răpitorilor fiului ei, astfel dovedind că are calităţi de justițiar.

Halle Berry şi fiului Ei în Kidnap

Regizat de Luis Prieto, thrillerul îi are în rolurile principale pe Halle Berry, Sage Correa, Chris McGinn și Lew Temple. Bazat pe un scenariu conceput de Knate Gwaltney, filmul Kidnap, va avea premiera în SUA pe 2 Decembrie. Deocamdată, în România, filmul nu are distribuitor.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.