Clip Nou DOCTOR STRANGE: Află Originea Puterilor Doctorului Mistic

Clip Nou DOCTOR STRANGE: Află Originea Puterilor Doctorului Mistic

Cu abilități inter-dimensionale, Doctor Strange, lupta împotriva forțelor întunecate, iar în noul clip, distribuţia filmului ne explică de ce călătoria sa spirituală, îl ajută să dobândească titlul de apărător Mistic al omenirii.

Cei de la Marvel, au câștigat deja anul 2016. Captain America: Civil War, a fost izbitor de bine regizat, amuzant și palpitant în secvențele de luptă, iar în comparaţie cu Batman v Superman: Dawn Of Justice, balanţa înclină clar spre filmul celor de la Marvel. Suicide Squad, nu a reuşit să ridice standardele celor de la DC, cu absolut nimic. Totuşi, există Deadpool, care a fost mai mult amuzant decât interesant. Cu toate acestea, cei de la Marvel mai are o oportunitate de a merge şi mai departe cu succesul, cu adaptarea lor ambițioasa a lui Scott Derrickson, Doctor Strange, despre un chirurg care devine un super-erou mistic în urma unui accident de mașină și un sejur spiritual în Nepal.

Benedict Cumberbatch în Doctor Strange

Cel mai recent featurette pentru film, în care joacă Benedict Cumberbatch în rolul titular, alături de Tilda Swinton, Mads Mikkelsen, și Chiwetel Ejiofor, ne poartă puţin prin originile ciudate al Doctorului Mistic și încearcă să ne explice ceea ce el trebuie să facă până la sfârșitul filmului. Video-ul, prezintă interviuri de Kevin Feige, Ejiofor, Swinton, Cumberbatch, și co-starul, Rachel McAdams. Cele mai multe cadre din cele prezentată în clip, sunt deja bine cunoscute celor care au urmărit acest film, iar imaginile izbitor de asemănătoare cu cele din Inception, continuă să uimească, chiar și după ce am văzut aceleași imagini, de câteva ori înainte. În ciuda unor îngrijorări cu privire la scenariul, Doctor Strange, arată deja ca şi cum ar fi câteva nivele deasupra filmelor de la DC.

POSTER DOCTOR STRANGE

Viaţa neurochirurgului de renume mondial Dr. Stephen Strange, se schimbă pentru totdeauna după un accident de maşină oribil, care îi afectează grav mâinile. Atunci când medicina tradițională eșuează, el este forțat să caute vindecare și speranță, într-o enclavă misterioasă puțin probabil cunoscută sub numele de Kamar-Taj. El învață repede că acest loc nu este doar un centru de vindecare, dar, de asemenea, este şi linia frontului unei lupte împotriva forțelor întunecate nemaivăzute. Înarmat cu puteri magice şi nou achiziționate, Dr. Strange este forțat să aleagă dacă să se întoarcă la viața lui de dinainte și la statutul său, sau să lase totul în urmă pentru a apăra lumea ca cel mai puternic vrăjitor care există.
Doctor Strange, ajunge în cinematografe pe 4 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.