EQUALIZER 2: Se Întoarce DENZEL WASHINGTON Şi Regizorul ANTOINE FUQUA

EQUALIZER 2: Se Întoarce DENZEL WASHINGTON Şi Regizorul ANTOINE FUQUA

Denzel Washington, va face din nou echipa cu regizorul Antoine Fuqua, pentru continuarea Equalizer 2.

Fiind în turneul de promovare al filmului The Magnificent Seven, ce ajunge în cinematografe astăzi, regizorul Antoine Fuqua, a dezvăluit că va face echipă din nou cu Denzel Washington, pentru continuarea filmului de acţiune Equalizer. Producătorul Todd Black, a confirmat şi el producţia în timpul unei interviu moderat de Steve Weintraub, de la Collider, după screening-ul filmului The Magnificent Seven pe ecranul IMAX.

Denzel Washington şi Antoine Fuqua

În timp ce noi știam că Denzel Washington va reveni la rolul său din continuarea francizei plină de speranță în Equalizer 2, confirmarea faptului că Antoine Fuqua va reveni ca regizor, este o veste bine venită, după ce întoarcerea lui era destul de incertă. În plus, data de lansare actuală a filmului, este stabilită momentan pentru 29 Septembrie 2017. Probabil, data lansării se va schimba, deoarece nu se ştie exact când va avea regizorul timp pentru a pregăti scenariul şi postproducţia pentru sequel. Totuşi, aşteptăm cu nerăbdare ştirea în care se va anunţa un nou nemesis pentru personajul eroic interpretat de Denzel Washington.

Denzel Washington în Equalizer

Poţi vedea munca regizorului Antoine Fuqua, alături de Denzel Washington în acest week-end în producţia The Magnificent Seven, și asigurați-vă că veţi trage cu ochiul la efortul regizoral al actorului, intitulat Fences, ce va avea premiera de Crăciun.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.