The_Lion_King_Jon_Favreau

JON FAVREAU Va Regiza Un Nou Film De Lung Metraj THE LION KING

După succesul filmului Cartea Junglei, de la începutul anului, cei de la Disney îl angajează pe regizorul Jon Favreau, pentru următorul film fantastic de lung metraj: The Lion King.

Disney, ştie să îşi pună în evidenţă valorile cinematografice, şi oficialii companiei mamut, sunt deja foarte hotărâţi să meargă înainte cu o nouă adaptare live-action, a poveştii din animaţia The Lion King. Iar pentru asta, l-au angajat astăzi pe regizorul Jon Favreau. Studiourile Walt Disney, au anunţat astăzi că se alătură regizorului filmului Cartea Junglei din 2016, pentru o nouă re-imaginare a poveştii clasice The Lion King, care se află deja în lucru. Filmul, va cuprinde piese muzicale iconice din filmul animat din 1994, dar dincolo de acest fapt, nu se specifică nimic în comunicatul de presă. Mişcarea inteligentă a celor de la Disney, vine în urma succesului imens pe care adaptările anterioare ale unor animaţii celebre, au devenit filme de succes, începând cu povestea Cenușăresei, regizate de Kenneth Branagh, până la filmul hibrid, Cartea Junglei, al lui Jon Favreau, care este unul din cele mai mari hit-uri ale anului cu încasări de 965 milioane $ la box-office-ul mondial. Cu această mişcare, cei de la Disney, ne demonstrează că sunt gata să se afunde pe teritoriul nostalgie, mai ales că în lună Martie anul viitor, vom vedea un film live-action Beauty And The Beast.

Hakuna Matata

Cu Cartea Junglei, regizorul Jon Favreau a făcut o treabă extraordinară în amestecarea personajelor realizate pe calculator și realizarea personajului principal Mowgli, real, împingând tehnologia la limite. Cei de la Disney, au fost atât de fericiţi cu rezultatele filmului, încât s-au grăbit să-i dea lui Jon Favreau, regia unei continuări pentru Cartea Junglei. În timp ce el este deja implicat în realizarea filmului Cartea Junglei 2 și The Lion King, se pare că acesta din urmă va fi următorul său film, așa după cum însuşi regizorul a spus astăzi pe tweeter: „The Lion King: Următorul proiect al meu.” Însuflețirea animalelor cu ajutorul tehnologiei efectelor speciale din Cartea Junglei, a fost cu adevărat uimitoare, așa că nu avem nici o îndoială că Simba, Mufasa, și Nala, vor avea parte de acelaşi tratament cinematografic.

The Lion King

Filmul animat original, este una dintre cele mai bune animaţii Disney.
Era doar o chestiune de timp înainte ca The Lion King, să revină pe ecrane.
Dar, având în vedere că tehnologia aduce atât de superb animalele pe marele ecran, există puține motive să credem că nu va fi un remake solid. HAKUNA MATATA !

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.