TDFN_RO_Frozen_2_Kristen_Bell_Olaf_Movie

REGATUL DE GHEAŢĂ 2: KRISTEN BELL Dezvăluie Detalii Despre Filmul De Crăciun Cu OLAF

Fanii animaţiei Frozen, vor vedea înainte de partea a doua, un material special de crăciun, în care omul de zăpadă Olaf, va fi personajul principal, după cum dezvăluie interpreta personajului Anna, Kristen Bell.

Din păcate, acest desen animat special de crăciun, va fi lansat de abia în 2017. În timpul unui interviu cu Kristen Bell, pentru noul ei serial de comedie The Good Place, care a avut premiera pe NBC, vocea din spatele personajului din animaţia Frozen, Anna, ne-a oferit o mică actualizare a stării în care se află continuarea filmului animat care a înnebunit lumea, şi a dezvăluit că se lucrează la o animaţie specială de Crăciun cu personajul Olaf. În luna Martie, Kristen Bell, a anunțat că se va apuca de munca pentru Frozen 2 şi că va merge înapoi în studio de înregistrare pentru sequel-ul extrem de anticipat. Dar, se pare că lucrurile nu stau chiar atât de simplu. Pentru animaţia Frozen 2, se lucrează mai mult decât a anticipat toată lumea. Chiar dacă lucrurile şi ştirile au fost relativ liniștite, în ciuda câtorva ştiri destul de false din ultimele două luni, Kristen, a confirmat faptul că nu a început să înregistreze încă vocea pentru personajul ei, Anna. Se pare că scenariul pentru Frozen 2, este încă în curs de a primi o finisare finală, de mai bine de șase luni. Totuşi, s-au înregistrat progrese în ceea ce priveşte viitoarea animaţie specială de Crăciun, ce îl va avea în rolul principal pe nimeni altul decât Olaf. Cu toate acestea, nu ştim cât de încântaţi vor fii fanii că există un nou material, ce va ajunge să fie văzut la sfârșitul anului 2017.

La continuarea animată Frozen 2, încă se lucrează intens pentru o lansare pregătită pentru 2018.

Iată ce a declarat Kristen Bell:
-„De fapt, noi nu am început încă înregistrările pentru al doilea Frozen. Deocamdată se lucrează intens la scenariu, care de fapt a avut parte de mai multe modificări majore. Înţelegeţi şi voi, Frozen 2, trebuie să fie mult mai bun decât primul film. Aşa că aveţi purină răbdare. Promitem o continuare demnă. Dar, pot să vă spun la ce am lucrat până acum: un desen animat senzaţional, ce va fi lansat special de crăciun, o animatie în care Olaf, va face multe năzbâtii, şi care va fi lansat, anul viitor.”

Iată că în ciuda multor zvonuri despre anticipata continuare animată Frozen 2, încă se lucrează intens la acest sequel, ce după toate aparenţele, se pregăteşte să fie lansat în 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.