MAD MAX S-ar Putea Întoarce Într-Un Film Despre Personajul IMPERATOR FURIOSA

MAD MAX S-ar Putea Întoarce Într-Un Film Despre Personajul IMPERATOR FURIOSA

Vom afla ce s-a întâmplat cu Max Rockatansky, înainte de filmul Drumul Furiei, pentru că aparent, se lucrează la un prequel ce va spune povestea din trecut a personajului Imperator Furiosa, interpretat de Charlize Theron.

Un raport vine direct din Australia, unde publicaţia The Herald Sun, afirmă că un prequel pentru filmul Mad Max: Fury Road, nu numai că este în lucru de câteva luni, dar şi că acesta, ar putea începe filmările în Australia, cât mai curând posibil, avându-l din nou ca regizor, pe George Miller. Evident, oricât de mult ne-ar place acest gen de poveste, există câteva nelămuriri, care, contrar a ceea ce spun cei de la Herald Sun, lasă loc pentru o mulțime de întrebări.
Dar, mai întâi, iată ce spun cei de la The Herald Sun:
Un prequel pentru Mad Max: Fury Road, cu Tom Hardy, în rolul principal, se va filma în, și în jurul locaţiei Broken Hill. Pre-producția pentru noul film, se pregătește deja să înceapă filmările pline de acțiune, pentru franciza celor de la Warner Bros. Prima alegere pentru producţie, este evident, studioul lui George Miller, Broken Hill Studios, care deja a început pregătirile pentru filmări, ce ar putea începe în decursul acestui an.

Charlize Theron: Imperator Furiosa

Deci, George Miller, se întoarce în Australia. Ar fi bine să vă reamintesc că filmările pentru Mad Max 4: Fury Road, au fost afectate de mai multe întârzieri, atunci când ploaia prelungită a transformat deșertul, într-un loc verde, iar regizorul George Miller, a fost nevoit să mute toată producţia într-o locație nouă din Namibia. Din câte spune sursa, noul film va avea un scenariu ce se va concentra asupra poveştii din spatele personajului Imperator Furiosa, interpretat de laureata premiului Oscar, Charlize Theron. Deși este o mișcare care ar avea sens, nu ştim dacă studioul ar vrea să se grăbească, asta pentru că filmul Mad Max: Fury Road (ce îl poţi vedea online, »» aici), nu a fost un succes atât de mare la boxoffice. Totuşi, a câștigat 6 premii Oscar și a avut un impact cultural imens. Pe de altă parte, da, creatorul lui Mad Max, George Miller, a declarat de nenumărate ori că are dosare întregi de povești cu Mad Max, dar că încă nu a planificat să se întoarcă imediat la franciză. El a declarat că ar vrea să regizeze şi altceva, pentru următorul său proiect. Dar, având în vedere că filmul prequel ce se plănuieşte, se va concentra pe back story-ul personajului Imperator Furiosa, ar marca o schimbare destul de dramatică faţă de precedentul film, care de fapt l-a urmat pe Max Rockatansky, într-un film de acţiune cu cifră octanică ridicată, ce nu prea a lăsat loc pentru foarte mult dialog.

Mad Max: Fury Road, Tom Hardy şi Charlize Theron

Dar având în vedere cât de populară a devenit Furiosa, totul are sens.
La rândul ei, Charlize Theron, a declarat de nenumărate ori că i-ar place ideea de a se întoarce la personajul Imperator Furiosa, într-o continuare. Până când vom obține confirmarea oficială, putem doar să ne bucurăm de gloria primului film, ce s-ar părea că va fi lansat într-o ediţie specială în alb şi negru, intitulată Mad Max: Fury Road Back Chrome Edition.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.