Primul Trailer PASSENGERS: SF-ul În Care Jennifer Lawrence și Chris Pratt Naufragiază În Spaţiu

Jennifer Lawrence şi Chris Prat, se îndrăgostesc în spaţiu, după ce o defecţiune a navei cu care călătoresc spre o altă lume, îi trezeşte din hibernarea ce trebuia să dureze 120 de ani, în primul trailer pentru filmul SF, Passengers.

Ei bine, Star Wars: Rogue One, nu este singurul blockbuster SF stabilit într-o galaxie foarte îndepărtată ce va avea premiera în decembrie, și probabil, nici cel mai ambițios proiect cinematografic. Cu siguranţă un proiect îndrăzneţ şi interesant este fără îndoială, filmul regizorului Morten Tyldum, PASSANGERS, un SF cu o interesantă poveste de dragoste dintre personajele interpretate de Jennifer Lawrence şi Chris Pratt. Cu un scenariu creat de Jon Spaihts (Prometheus) și regizat de Morten Tyldum (Imitation Game), acţiunea filmului are loc pe o navă spațială de lux pe care se află în crio stază, o colonie umană ce călătoreşte în spaţiu, spre o destinaţia aflată la peste 120 de ani distanță. Având în vedere lungimea călătoriei, cei 5000 de pasageri sunt puşi în hibernare. Dar atunci când doi dintre pasageri sunt treziți în mod misterios cu 90 de ani prea devreme, ei încep să dezvolte o relație și să devină rapid singura speranță de recuperare a navei spaţiale, în urma unei defecțiuni grave.

Chris Pratt în filmul SF, Passengers.
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt în primul trailer pentru filmul SF, Passengers.
Jennifer Lawrence şi Chris Pratt în primul trailer pentru filmul SF, Passengers.
Michael Sheen şi Chris Pratt în filmul SF, Passengers.

Şi trebuie să recunoaştem, suntem foarte intrigaţi de primul trailer al mult aşteptatului film SF. De la aspectul navei fantastice ce arată destul de spectaculos, până la scenariul ce pare mai mult decât fascinant, totul arată ca un film SF cerebral, fără prea multă acţiune sau bătălii spaţiale. Chris Pratt și Jennifer Lawrence, îi conferă filmului, un grad sporit de mister, asta în ciuda faptului că scenariul scris de Jon Spaihts, a fost plasat mulţi ani pe lista neagră a filmelor ce nu pot avea succes. Cu o iterație anterioară, filmul a fost gata, gata să îl aibă pe Keanu Reeves, în rolul principal, dar după ce a primit o nominalizare pentru Cel mai bun regizor la Oscar, regizorul Morten Tyldum, a decis că acesta este proiectul pe care vrea să îl realizeze. Astfel, un film Scifi despre o poveste de dragoste în spaţiu, a ajuns în cele din urmă să dea roade.

Passengers Poster

Passengers, ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie și mai are în distribuţie actori ca Michael Sheen, Laurence Fishburne, și Aurora Perrineau.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.