TDFN_RO_Tom_Cruise_in_Mission_Impossible_6_2018

TOM CRUISE Îşi Confirmă Revenirea În MISIUNE: IMPOSIBILĂ 6 În Urma Unei Dispute Contractuale

Tom Cruise, a declarat că filmările pentru Mission: Impossible 6, vor începe în primăvara lui 2017, în ciuda întârzierilor declanşate de problemele dintre el şi studio.

Într-o știre ce probabil nu ar mai trebui să surprindă pe nimeni, Paramount Pictures și Tom Cruise, au bătut palma pentru ultima lor afacere, care îl va readuce pe nominalizatul la Oscar, Tom Cruise, înapoi în acţiunea din viitorul sequel Mission: Impossible 6. Asta este o veste bună pentru toți cei implicați, având în vedere că cele cinci filme de până acum, au câștigat aproape 1 miliard de dolari pe piața internă din SUA și o medie de peste jumătate de miliard pentru fiecare film, la box-office-ul mondial. Iar în timp ce totul sună exact ca o afacere care este uşor de realizat, nimic nu este uşor atunci când vine vorba de mulţi bani. Tom Cruise, care a condus franciza ca şi producător încă de la debutul primului film din 1996, a avut unele complicații la începutul acestei veri.

Regizorul Christopher McQuarrie şi Tom Cruise

După cum relatează THR, Tom Cruise şi studioul, au negociat oficial un contract ce va continua să aducă mai multe filme ale francizei pe marele ecran. Regizorul Christopher McQuarrie, se întoarce din nou pentru Misiune: Imposibilă 6, preluând şi datoria de a fi co-scenarist al filmului pentru care au fost planificate începerea filmărilor prin Ianuarie 2017. Totuşi, co-finanțatorul filmului, Paramount, a decis să oprească totul, pentru a stabili împărţirea profitului, asta pentru că Tom Cruise, este producător al francizei şi pe lângă salariul negociat de actor, primeşte o bună parte din profiturile ulterioare ale filmului. Dar acum, totul pare să fie de domeniul trecutului, astfel încât Christopher McQuarrie şi Tom Cruise, pot face din nou echipă pentru Mission: Impossible 6. Tom Cruise a declarat că în ciuda acestor întârzieri, producția este pregătită să înceapă filmările în primăvara anului viitor.

Tom Cruise pe platourile de filmare pentru The Mummy

Cât despre Tom Cruise, el este la fel de ocupat cu cariera sa, ca întotdeauna. El joacă în următorul sequel Jack Reacher: Never Go Back, ce ajunge în cinema pe 21 Octombrie, va conduce distribuţia din remake-ul francizei The Mummy, American Made, de anul viitor şi două filme nedatate încă, inclusiv Top Gun 2 şi filmul sci-fi Luna Park.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.