BLADE RUNNER 2 Este Oficial Intitulat BLADE RUNNER 2049

Cei de la Warner Bros, ne informează că sequelul Blade Runner, cu Harrison Ford şi Ryan Gosling, se intitulează oficial Blade Runner 2049.

BLADE RUNNER 2049

Continuarea filmului Blade Runner, va fi lansat peste an. Pentru a marca această ocazie, cei de la Warner Bros, au dezvăluit că titlul oficial al filmului este Blade Runner 2049. Probabil, 2049, se referă la anul în care va avea loc acţiunea producţiei, deoarece filmul original Blade Runner, a avut loc în noiembrie 2019. Deci, trei decenii au trecut în film, care este o perioadă puțin mai mică decât cei treizeci și cinci de ani care au trecut în timp real din 1982. Dacă ați sperant că vom afla mai multe detalii despre viitorul film SF, în afară de de titlul oficial, nu prea ai noroc. Comunicatul de presă precizează în mod specific, „detalii despre poveste nu vor fi dezvăluite.” În timp ce presupunem că vom începe să obţinem aceste detalii despre poveste odată ce ne apropiem de data de lansare, deocamdată, va trebui să rămânem în întuneric. Tot ce știm este că Ryan Gosling, va deţine rolul principal, alături de Harrison Ford, care îşi va relua rolul Rick Deckard. Întrebarea ce este în mintea tuturor fanilor, este simplă: oare va egala acest nou film atmosfera întunecată a primului film sau tematica filmului original.

BLADE RUNNER 2049

Filmul original Blade Runner, este un film SF devenit cult, considerat de unii, ca fiind cel mai bună film SF, datorită dialogurilor memorabile şi a atmosferei futuriste. În timp ce filmele anterioare ale regizorul Denis Villeneuve, variază în calitate, după ce am văzut Sicario și promovarea pentru Arrival, suntem incredibil de îngrijoraţi, și sperăm că el va aduce aceeași feeling pentru Blade Runner 2049. Villeneuve regizează continuarea Blade Runner 2049, după un scenariu scris de Hampton Fancher și Michael Green, alături de Ridley Scott, în rolul de producător.
În film mai joacă Robin Wright, Jared Leto, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi, David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James și Dave Bautista.
Şi ca o surpriză pentru fanii filmului, vedeţi mai jos o imagine cu regizorul Denis Villeneuve, Ridely Scott, Harrison Ford, și Ryan Gosling, într-o pauză pe platoul de filmare.

BLADE RUNNER 2049

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.