Regizorul J.J. Abrams Dezvăluie Titlul Lui CLOVERFIELD 3: GOD PARTICLE

Creatorul lui Cloverfield, J.J. Abrams, ne va aduce al treilea film al francizei ce se intitulează God Particule, care va spune povestea unor astronauţi naufragiaţi în spaţiu, ce vor face o descoperire înspăimântătoare.

Al treilea film al francizei Cloverfield se intitulează God Particule

După mai mulți ani în care fanii au cerut o continuare a filmului Cloverfield, cei de la Paramount şi J.J. Abrams, au scos din mânecă o surpriză destul de teribilă, anunțând doar cu câteva luni înainte de lansarea sa că thrillerul 10 Cloverfield Lane, ar avea o conexiune tangenţială cu filmul produs de J.J. Abrams în 2008. 10 Cloverfield Lane, regizat de Dan Trachtenberg, s-a dovedit a fi un thriller destul de bun și în condiţiile actuale, încă este unul dintre cele mai bune filme ale anului. Dar asta nu e tot. Acum se pare că primele două filme, au fost doar începutul Universului Cloverfield. În timp ce al treilea film al francizei Cloverfield, intitulat acum God Particle, va avea acţiunea plasată în acelaşi univers cu cele două filme iniţiale, oficialii de la Paramount, sunt pe cale să dezvolte mai multe proiecte a căror acţiune va fi plasată în acelaşi univers, dar cu alte subiecte. Intenţia studioului este de a lansa câte un fim cu subiecte diferite, anual.

Nava extratereştrilor din 10 Cloverfield Lane

Viitorul film, God Particle, în care un grup de astronauţi rămân singurii supravieţuitori ai unui experiment ştiinţific ce vor face o descoperire înspăimântătoare ce va schimba tot ceea ce știu ei despre percepţia realităţii, în timp ce se luptă cu disperare pentru supraviețuire. Viitorul film, va avea deocamdată, o legătură inexplicabilă cu filmul Cloverfield, unde nişte locuitori ai oraşului New York, încearcă să supravieţuiască atacului unor monştri. 10 Cloverfield Lane, al doilea film al francizei lansat anul trecut, în care o femeie este prinsă într-un adăpost subteran alături de doi bărbaţi, cu motivaţia că lumea a fost grav afectată de un atac chimic, a stat tot sub umbrelă misterioasă a transformării apocaliptice a planetei noastre şi a unor atacuri extraterestre. Regizorul J.J. Abrams, care s-a ocupat atât de producţia primului film Cloverfield, cât şi de cea a lui 10 Cloverfield Lane, se pare că a dezvoltat câteva poveşti diferite, ce la prima vedere, nu ar avea puncte comune, dar care cumva sunt legate direct de apariţia unor fiinţe extraterestre ce au legătură cu planeta noastră. Poate că totul este legat de o invazie, fiecare film prezentând un punct de vedere diferit.

Poster Cloverfield

Mai multe detalii legate de acest subiect vom afla în curând, pentru că se pregăteşte o proiecţie restrânsă, rezervată presei, cu primele imagini din viitorul film God Particle.
Filmul, îi are deja în distribuţie pe Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw şi David Oyelowo. God Particle, este stabilit să fie lansat în cinematografe pe 24 Februarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.