JUSTICE LEAGUE: Vezi Un Clip Uimitor Din Culisele Producţiei Ce A Terminat Filmările

Justice League, aventura echipei celor mai buni super eroi din universul DC, a încheiat filmările, iar pentru a marca acest moment, regizorul Zack Snyder, a lansat un clip fantastic de pe platourile de filmare.

Vezi Un Clip Uimitor Din Culisele Producţiei Justice League

Diverșii actori care alcătuiesc distribuţia filmului epic Justice League şi regizorul Zack Snyder, au fost super încărcaţi în programul lor de filmări individuale în ultimele câteva săptămâni, dar acum producția ce se desfăşura în Marea Britanie, este gata și este cu adevărat terminată. Zack Snyder, a luat cu asalt reţelele de social media pentru a sărbători acest lucru și pentru a mulțumii echipei din Marea Britanie pentru ajutorul dat. Cu această ocazie, el a distribuit un clip incredibil din culisele producţiei, ce trebuie văzut de orice fan. O mulțime de secvenţe noi, multă distracţie şi imagini ce ar putea dezvălui substraturi ale filmului.

Justice League 2017

Alimentat de credința sa în umanitate și inspirat de actul altruist al lui Superman, Bruce Wayne, cere ajutorul unor aliaţi puternici, pentru a se confrunta cu un inamic inimaginabil. Împreună, Batman şi Wonder Woman, lucrează rapid pentru a găsi și a recruta o echipă de oameni cu puteri anormale, totul în numele umanităţii, care este pe cale să înfrunte o amenințări nouă. Dar, în ciuda formării acestei echipe fără precedent, Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, poate fi deja prea târziu pentru a salva planeta de un atac de proporții catastrofale.

Justice League 2017

Regizat de Zack Snyder, producţia Justice League, îi reuneşte pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman), ce vor avea parte de noii veniţi Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) și Ray Fisher (Cyborg). În filme mai joacă J.K. Simmons, Willem Dafoe şi Amber Heard.
Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.