Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales Trailer

PIRATES OF THE CARIBBEAN 5: DEAD MEN TELL NO TALES Primul Trailer.

Jack Sparrow este urmărit de fantomele conduse de Căpitanul Zalazar, de personaje noi şi inamici vechi, într-o cursă nebunească pentru găsirea tridentului lui Poseidon, în primul teaser trailer pentru Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales.
A cincea producţie din franciza Piraţii Din Caraibe, este tot mai aproape de momentul lansări în cinematografe. Iar acest lucru îl dovedeşte primul teaser trailer pentru filmul intitulat Dead Men Tell No Tales.  Johnny Depp, se întoarce la rolul Jack Sparrow, eternul pirat beat, precum și Orlando Bloom în rolul lui Will Turner, tânărul aventurier pe care Sparrow l-a luat sub aripa sa în primul film.  Şi dacă te întrebai cum va arăta filmul, iată că din punct de vedere vizual, arată fantastic.  De fapt, nici unul din filmele francizei nu și-a pierdut simțul aventurii și scopul cu care au fost create.  Dar, parcă acest trailer are un ton mai surprinzător şi mult mai straniu decât filmele anterioare.  De data aceasta, ne întâlnim cu personajul lui Javier Bardem, în rolul uneia din fantomele ce-l vor bântui pe Sparrow, Căpitanul Salazar, maestrul tuturor ticăloșilor.

Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales Trailer

Şi fiindcă a trecut chiar foarte mult timp de când nu am mai văzut ceva legat de franciza Piraţii din Caraibe, trebuie să recunoaştem că ne-a fost dor. Aşteptăm cu nerăbdare alte imagini fabuloase, mai ales că filmul are o pereche de regizori noi și după cum ne arată această primă secvențe video promițătoare, ceva diferit. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, este regizat de Espen Sandberg & Joachim Rønning, după un scenariu scris de Jeff Nathanson (Catch Me If You Can, Indiana Jones și Regatul Craniului De Cristal). Realizarea filmului a fost realizată în întregime la Village Roadshow Studios și în locații fabuloase din Queensland, Australia. Ştim că alături de Johnny Depp şi Orlando Bloom, revine şi Geoffrey Rush, în rolul lui Barbossa, Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs și Stephen Graham ca Scrum. Noi veniții ai distribuţiei includ nume precum Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites și Golshifteh Farahani.

Pirates Of The Caribbean 5: Dead Men Tell No Tales Trailer

Forţat de împrejurări ce nu depind de el, Căpitanul Jack Sparrow, este atras într-o aventură cu totul nouă, unde neșansa unei vieţii de pirat, îl pune faţă în faţă cu pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care evadează din Triunghiul Diavolului, hotărâți fiind să nimicească toți pirații de pe mări… inclusiv pe Jack Sparrow. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack, este găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact atât de puternic, încât îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.
Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales, va ajunge în cinematografe pe 26 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.