MOANA: Primul Clip Amuzant Ne Arată Cum A Întâlnit-o Semizeul MAUI Pe MOANA

Un semizeu este nimic fără titlurile sale, iar atunci când atotputernicul Maui, interpretat de Dwayne Johnson, o întâlneşte pe Moana, el pare să fie interesat peste măsură de titlurile sale în acest nou clip din animaţia Disney, Moana.

Atotputernicul Maui (DwayneJohnson), pare să fie interesat peste măsură de titlurile sale în noul clip din animaţia Moana.

Pe lângă faptul că animaţia Moana, este regizată de către aceiași oameni care au făcut celebrele animaţii Aladdin, The Princess And The Frog, şi The Little Mermaid, este totodată şi prima animaţie cu buget mare a celor de la Disney, în care carismaticul Dwayne Johnson, deţine rolul principal. Animaţia Moana, are reţeta necesară pentru a cuceri audienţa adultă dar şi toţi copii, pentru că are umor decent, personaje amuzante şi informaţii despre legendele care pun în mişcare acţiunea filmului animat. Noile imagini din filmul de animație, îl prezintă pe semizeul Hawaiian Maui, în momentul în care el se întâlnește cu Moana, noua eroină care are nevoie de ajutorul lui pentru o aventură măreaţă. Dar, în primul rând, ea trebuie să afle numele lui. Iar pentru asta, Moana trebuie să pronunţe corect toate titlurile necesare pentru a-l îndupleca pe semizeu. Acesta este: Maui, cel care îşi schimbă forma, Semizeul vântului şi mării, Eroul tuturor bărbaților și femeilor. Debutanta Auli’i Cravalho, este vocea lui Moana, o fată tânără, care porneşte într-o căutare epic cu scopul de a-şi salva poporul. Iar dacă încă nu ați ghicit încă, Maui, este un semizeu îngâmfat şi plin de sine și la fel ca majoritatea semizeilor ce au vechime în lume, el inventează termenul „tweet”, atunci când dă un autograf, semnat cu ciocul unei păsări.

Poster Moana

Regizat de Ron Clements și John Musker, duoul din spatele animaţiilor clasice The Little Mermaid și Aladdin, şi fiind produs de aceeaşi oameni care au realizat Frozen sau Zootopia, filmul animat se învârte în jurul lui Moana, o adolescentă plină de spirit, care porneşte într-o călătorie fascinantă pentru a dovedi că este un marinar priceput și pentru a îndeplini o căutare neterminată de strămoșii ei, cei care în urmă cu trei mii de ani, se considerau cei mai mari marinari din lume ce eu călătorit peste vastul Pacific De Sud, unde au descoperit insulele exotice din Oceania.
Alan Tudyk, Jermaine Clement, Nicole Scherzinger, Rachel House și Phillipa Soo completeaza distributia filmului animat, cu vocile lor.
Moana, ajunge in cinematografe pe 23 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.