GUARDIANS OF THE GALAXY VOL 2: Primul Teaser Trailer Prezintă O Nouă Aventură Spaţială

Filmul regizorului James Gunn, Gardienii Galaxiei Vol. 2, reunește toate personajele filmului original într-o altă aventură spaţială grandioasă şi ne tachinează cu primele imagini ale personajelor titulare, inclusiv cu simpaticul Groot, într-o versiune miniaturizată.

Gardienii Galaxiei Vol. 2, reunește toate personajele filmului original într-o altă aventură spaţială grandioasă

Cei de la Marvel au lansat primul trailer pentru continuarea Gardienii Galaxiei Volumul 2, epopeea spaţială regizată şi scrisă de James Gunn, film ce reunește personaje ca StarLord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) şi Groot (Vin Diesel), într-o nouă aventură ce-i va forţa să lupte cu o nouă amenințare, în timp ce îl caută pe tatăl lui Peter Quill. Şi ca să fim clari de la început, acesta este un teaser trailer oficial minunat, şi nu un trailer complet, pe care probabil îl vom vedea cândva în viitorul apropiat. Este o tachinare de bun augur venită din partea regizorului Gunn și a celor de la Marvel, pentru a marca în mod cert, lansarea primului poster pentru sequel-ul Guardians Of The Galaxy.

Gardienii Galaxiei Volumul 2: StarLord (Chris Pratt)
Gardienii Galaxiei Volumul 2: StarLord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana) și Drax (Dave Bautista)

Să sperăm că posterul Guardians Of The Galaxy Vol. 2, împreună cu imaginile fantastice din acest clip, vor mulţumi hoardele de fani, până la lansarea primului trailer. Oricum, chiar dacă acesta este doar un teaser trailer, el conţine toate personajele de bază, într-o varietate de cadre pline de acţiune şi scene dramatice, deși se oprește brusc şi nu dezvăluie prea multe detalii despre poveste, în favoarea unor secvenţe cu un dialog incomod între membrii echipajului. Pe scurt, este tot ceea ce ne-a plăcut în primul film, doar într-o versiune foarte scurtă. Un lucru e clar, ultima secvenţă a clipului este fantastică, mai ales că pe umărul lui Rocket, apare micuţul şi simpaticul Groot, într-o versiune miniaturizată.

Poster Guardians Of The Galaxy Vol. 2

În film Guardians Of The Galaxy Vol. 2, mai joacă actori ca Kurt Russell, Karen Gillian, Elizabeth Dębicki, Michael Rooker, Pom Klementieff, și Glenn Close.
Gardienii Galaxiei Volumul 2, ajunge în cinematografe pe 5 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.