TDFN_RO_Life_2017_SF_Movie_Ryan_Reynolds_Jake_Gyllenhaal

Primul Trailer LIFE: Filmul SF În Care Ryan Reynolds Şi Jake Gyllenhaal Descoperă Viaţă Extraterestră

Echipajul de șase membri ai Stației Spațiale Internaționale, este pe punctul de a face una din cele mai importante descoperiri din istoria omenirii, în primul trailer pentru filmul SF, Life.

Pe măsură ce echipajul începe să efectueze o cercetare moleculară, metodele lor de a manipula evenimentul, va avea consecinţe nedorite, iar forma de viață pe care au descoperit-o, se dovedește a fi mai inteligentă decât se aşteptau ei. În cazul în care viitorul omenirii va arăta la fel ca şi cultura noastră actuală, înseamnă că universul din afara planetei noastre este plin de forme de viaţă înfricoşătoare și extrem de periculoase, care aparent, nu doresc nimic altceva decât să întâlnească ființe umane pentru a le omorî, pentru a le mănâncă sau pentru a le înlocui cu ceva.

Ryan Reynolds Şi Jake Gyllenhaal descoperă viaţă extraterestră în primul trailer pentru filmul SF, Life.
Ryan Reynolds Şi Jake Gyllenhaal descoperă viaţă extraterestră în primul trailer pentru filmul SF, Life.

Life, un nou thriller SF ce vine de la Columbia Pictures și Skydance, prezintă primul trailer al producţiei SF, în regia lui Daniel Espinosa, după un scenariu conceput de Paul Wernick şi Rhett Reese, film în care echipajul Stației Spațiale Internaționale, descoperă prima dovadă unicelulară a vieții extraterestre. Din păcate, ei descoperă prea târziu că organismul este mai inteligent decât se așteptau. Life, se alătură cu siguranță filmelor recente cu reprezentări foarte eficiente, de efecte speciale realiste ale vieții în spațiu. Ne place în special reprezentarea imponderabilităţii din stația spațială. Acestea fiind spuse, cu siguranţă nu este prima dată când vedem un film despre descoperirea unei forme de viaţă inteligentă a cărui singur scop existenţial, este să omoare oameni. Din fericire, în acest film SF, acest lucru se întâmplă în spațiu.

LIFE 2017

Oricum ar fi, LIFE, are o distribuție fantastică, inclusiv Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare, și Olga Dihovichnaya.
Filmul SF, Life, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 24 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.