Primul Trailer Pentru LOGAN: Concluzia Finală Emoţională Pentru WOLVERINE

Un Wolverine în vârstă şi câteva mistere de descifrat, ne aşteaptă în primul trailer pentru filmul Logan, a treia producţie Wolverine şi ultimul film cu Hugh Jackman.

20th Century Fox a lansat primul trailer pentru filmul intitulat Logan, ce este inspirat de benzile desenate Old Man Logan, de Mark Millar, și îl regăseşte pe Hugh Jackman în rolul care i-a definit cariera, pentru ultima dată. Detalii privind povestea filmului, sunt încă puține, dar noi știm că Boyd Holbrook joacă rolul personajului negativ, liderul The Reavers, în timp ce imaginile din film, dezvăluie un decor pustiu și un mesaj criptic ce pare să reflecte starea actuală a tuturor mutanţilor: „Unde sunt toți mutanții?”. Iar dacă încă nu v-aţi dat seama, titlul filmului vine de la simplul motiv că Wolverine, nu se mai poate vindeca, devenind astfel simplu: Logan. Un lucru e cert din acest trailer de debut: Logan va fi un film destul de sumbru şi probabil, foarte întunecat.

Boyd Holbrook joacă rolul personajului negativ în Logan
Hugh Jackman în rolul care i-a definit cariera: Wolverine
Patrick Stewart (Charles Xavier) şi Hugh Jackman (Wolverine)

Trailerul este însoțit de melodia „Hurt” interpretată de Johnny Cash, melodie ce scoate la iveală secvenţe incredibil de emoționante, asta pentru că Logan, vă dezvăluii o lume în care mutanții sunt aproape dispăruţi, Profesorul X, este foarte bolnăvicios, iar Logan, nu se mai vindecă. Cheia conflictului din producţia Logan, pare a fi o fată tânără, care seamănă foarte mult cu Logan, aşa că trebuie să ne întrebăm dacă filmul este introducerea unui tânăr mutant ce va fi succesorul lui Wolverine. Indiferent, acesta este un trailer incredibil de eficient, cu efecte vizuale evocatoare și un aspect vizual foarte întunecat şi dur. Așteptam cu nerăbdare să vedem cum Hugh Jackman, îşi va încheia relaţia de lungă durată cu acest personaj iconic.

LOGAN POSTER

În film mai joacă Patrick Stewart (Charles Xavier), Stephen Merchant, Richard E. Grant, Elizabeth Rodriguez, și Dafne Keen.
Ultima aventură a lui Wolverine, intitulată Logan, ajunge în cinematografe pe 3 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.