Primul Trailer POWER RANGERS 2017: Eroii Extraordinari Ce Salvează Planeta

Primul Trailer POWER RANGERS 2017: Eroii Extraordinari Ce Salvează Planeta

Cinci adolescenţi obișnuiți de liceu, ajung să aibă contact cu ceva extraordinar, un obiect ce le va schimba viaţa pentru totdeuna, în primul trailer pentru Power Rangers 2017.

Este cu siguranţă o re-imaginare complet modernă și fantastică a personajelor originale. Pe lângă acest fapt, Power Rangers, vor avea parte de un personaj negativ pe măsură. Pe noi ne-a făcut curioşi să aflăm noua poveste a celor cinci adolescenţi obișnuiți de liceu, care trebuie să devină un grup extraordinar atunci când ei află că orașul lor mic Angel Grove și întreaga lume este pe punctul de a fi distrusă de o amenințare extraterestră. Aleşi de destin, eroii descoperă repede că ei sunt singurii ce pot salva planeta. Dar pentru a face acest lucru ei vor trebui să depășească toate problemele banale din viața lor reală și trebuie să lucreze împreună înainte de a fi prea târziu. Iar dacă te întrebai cum ar putea să arate Power Rangers în 2017, atunci vei afla răspunsul din primul trailer al filmului, deoarece, noua producţie Power Rangers, a avut aseară prezentarea la Comic-Con New York.

Power Rangers 2017
Power Rangers 2017: Personajul negativ: Rita Repulsa

Iar pe lângă faptul că trailerul ne arată cum au ajuns cei cinci adolescenţi să fie înzestrați cu puteri supranaturale, primul trailer dezvăluie şi o secvenţă cu personajul negativ: Rita Repulsa. Pe lângă asta, regizorul Dean Israelite, pare să fi făcut un film care arată formidabil de bine şi în conformitate cu estetica din pelicula sa anterioară, Project Almanac. Un grup de adolescenți, care sunt în mod clar nişte proscrişi, ce ajung să aibă contact cu ceva extraordinar ce le va schimba viaţa pentru totdeuna. Dar, mai degrabă este o abordare modernă a genului cu super-eroi, care face ca Power Rangers, să semene cumva cu filmul lui Josh Trank, Chronicles lui Josh Trank. Oare va funcționa această abordare? Clasicul Power Rangers, a fost întotdeauna viu colorat și puțin cam stângaci în umor. La urma urmei, aceştia sunt eroi care se pot uni pentru a forma un vehicul gigant. Dar, lăsând toate nelămuririle la o parte, filmul arată vizual bine, iar cei de la Lionsgate par destul de încrezător în abordarea lor pentru Power Rangers.


Poster Power Rangers: Black

Poster Power Rangers: Blue

Poster Power Rangers: Pink

Poster Power Rangers: Red

Poster Power Rangers: Yellow

Filmul are în distribuţie actori ca Ludi Lin ca Black Ranger aka Zack, Naomi Scott ca Pink Ranger aka Kimberly, RJ Cyler ca Blue Ranger aka Billy, Becky G ca Yellow Ranger aka Trini, Dacre Montgomery Red Ranger aka Jason şi evident, Elizabeth Banks că Rita Repulsa, Bill Hader ca Alpha 5 și Bryan Cranston ca Zordon.
Regizat de Dean Israelite (Project Almanac), filmul Power Rangers, ajunge în cinematografe prin 24 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.