STAR WARS HAN SOLO: Tessa Thompson Şi Zoe Kravitz Concurează Pentru Rolul Principal Feminin

Filmul din universul Star Wars, ce va spune povestea tânărului contrabandist Han Solo, le testează pe actriţele Tessa Thompson şi Zoe Kravitz, pentru rolul principal feminin al filmului.

Tessa Thompson şi Zoe Kravitz, concurează pentru rolul principal feminin al filmului HAN SOLO

Lucasfilm, are deja un nou actor ce îl va interpreta pe Han Solo în viitorul film spinoff Star Wars. Este timpul să înceapă isteria pentru rolul principal feminin ce vă sta alături de celebrul mercenar. În timp ce viitorul film Star Wars, încă fără titlu ce va fi regizat de Phil Lord și Chris Miller, îşi completează distribuţia, au apărut online rapoarte cum că Tessa Thompson, Naomi Scott și Zoe Kravitz, sunt actriţele ce concurează pentru rolul principal feminin ce va juca alături de Alden Ehrenreich (Han Solo). Acest trio feminin, a fost testat deja de cei de la Lucasfilm în această săptămână, dar mai important de atât, este faptul că acest rol feminin, va fi unul extins. Tessa Thompson, ne-a încântat cu performanțele ei din Dear White People și Creed, dar ea are deja o relație bună cu compania Disney şi Lucasfilm, pentru că ea va juca rolul Valkyrie în Thor: Ragnarok. Naomi Scott, se transformă într-o actriţă de blockbustere SF, cu rolul ei din reboot-ul filmului Power Rangers.

Zoe Kravitz
Tessa Thompson

Între timp, Zoe Kravitz, îşi continua ascensiunea după succese ca X-Men: First Class, seria Divergent și Mad Max: Fury Road. Ea va putea fi văzută în prequel-ul Harry Potter, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Încă nu este clar ce caracter ar putea juca una din aceste actriţe, dar, cei de la Variety, notează că sunt în a doua rundă de testare, după ce au mai fost testate peste 10 actriţe, la începutul acestei veri, dar şi tratative cu actorul Donald Glover, pentru rolul tânărului Lando Calrissian. Diversitatea rasială au fost punctele majore de includere în universul Star Wars, iar preşedinta Lucasfilm Kathleen Kennedy, a precizat că speră să aibă o femeie în scaunul de regizor pentru viitoare filme Star Wars. Succesul producţiei Star Wars: The Force Awakens, a introdus în univers, o nouă generație de actriţe în rolurile principale, de la personajul Rey, interpretat de Daisy Ridley, până la personajul Jyn ERSO, interpretat de Felicity Jones, care conduce o echipă de elită a forțelor rebele într-o misiune pentru a fura planurile terorii galactice Steaua Morții, în filmul ce ajunge în Decembrie în cinematografe: Rogue One: A Star Wars Story.

Han Solo

Aşa că, aşteptăm mai multe personaje feminine în roluri principale memorabile. Deși încă nu știm nimic despre acest nou personaj misterios feminin, ce va apărea în acest prequel Star Wars, știm că va fi o forță formidabilă. Va trebui să fie, pentru că trebuie să ţină pasul cu contrabandistul Han Solo. Şi cu siguranţă aventurile tânărului Han Solo, vor fi intense.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.