Trailer Final Fantastic ROGUE ONE A STAR WARS STORY: O Rebeliune Bazată Pe Speranţă

Astăzi este ziua când Forţa ține cu fanii Star Wars, pentru că Lucasfilm şi cei de la Disney, au dezvăluit un poster nou şi un trailer fantastic pentru mult aşteptatul film Rogue One: A Star Wars Story, ce arată extraordinar de bine.

Este cel mai aşteptat film al anului şi asta pentru că este primul film al francizei mamut Star Wars, care devine un prequel în adevăratul sens al cuvântului, dezvăluind o poveste ce are loc între Episodul III şi Episodul IV, un prequel ce dezvăluie o perioadă mult mai agitată în aceea galaxie îndepărtată, unde Imperiul Galactic, este pe cale să domine populaţia cu teroarea galactică numită Steaua Morţii. Regizorul filmului Rogue One: A Star Wars Story, Gareth Edwards, a întrerupt ultima ediție a showului Star Wars de pe YouTube pentru a dezvălui noul poster uimitor, ce în mod clar are un feeling clasic şi care aduce îl pentru prima oară oficial, pe Darth Vader alături de Jyn ERSO, eroina din Rogue One. Ea conduce o echipă de rebeli ce sunt porniţi să lupte împotriva Imperiului, iar pentru asta, ei trebuie să fure planurile Imperiale pentru construcţia unei noi arme cum nu s-a mai văzut în galaxie: Death Star.

Alături de Jyn (Felicity Jones), sunt personaje precum K-2SO (Alan Tydyk), Saw Gerrera (Forest Whitaker), Chirrut Îmwe (Donnie Yen), căpitanul Cassian ANDOR (Diego Luna), Malbus Baze (Wen Jiang) și Bodhi Tura (Riz Ahmed). De partea cealalta a baricadei, îl avem pe Ben Mendelsohn, în rolul Directorului Krennic, care în calitate de director Militar Imperial, este pregătit să protejeze și să păstreze toate secretele malefice ale Imperiului Galactic. El va avea nevoie de mijloacele de apărare sofisticate atunci când o bandă de luptători rebeli din rezistență, vor pune la grea încercare, capacităţile de apărare ale Imperiului Galactic. Dar, noul trailer dezvăluie şi prezenţa unei vechi cunoştinţe, cel mai popular personaj negativ din universul Star Wars: Darth Vader. Şi dacă vorbim de Imperiul Galactic, veţi observa şi apariţia lui Mads Mikkelsen, care joacă rolul tatălui eroinei principale, cel care dezvoltă planurile noi arme a Imperiului.

Rogue One, spune povestea unei misiuni periculoase şi cea a noi formate Alianțe Rebele, ce intimidată de Imperiul Galactic, a jurat că va lupta până la ultima suflare. Dar, se răspândesc zvonuri că Imperiul lucrează în secret la o ​armă numită Steaua Morții, o armă ce poate distruge o întreagă planetă dintr-o singură lovitură. Alianța, trebuie să trimită o flotă de piloți pentru a se angaja în lupta cu Steaua Morții, iar singura lor misiune este să descopere o slăbiciune, presupunând că are una. Felicity Jones, joacă rolul Jyn Erso, o războinica dornică să-şi salveze tatăl, ce împreună cu banda ei de luptători rebeli din rezistență, este pregătită să fure planurile Death Star și să aducă O Nouă Speranță galaxiei.
Rogue One: A Star Wars Story, ajunge cu siguranţă în cinematografe pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.