Trailer Nou Complet ASSASSIN’S CREED: Michael Fassbender Îşi Caută Izbăvirea În Trecut

Michael Fassbender, este un condamnat ce folosește tehnologia de ultimă oră pentru a ajunge înapoi la strămoșii săi asasini, în cel mai recent trailer pentru adaptarea Assassin’s Creed.

Michael Fassbender în cel mai recent trailer pentru adaptarea Assassin's Creed

După ce ghinionul a urmărit această producţie anticipată, care a avut parte de nenumărate rescrieri ale scenariului, a fost amânată, a flirtat cu diverşi regizori și actori, și a încercat din răsputeri să ajungă în acest punct, iată că am ajuns să vedem al doilea trailer fantastic pentru Assassin’s Creed. În regia lui Justin Kurzel (Macbeth), filmul este o adaptare a francizei  popularului joc video cu acelaşi nume și îl are pe Michael Fassbender, în rolul unui condamnat la moarte pe nume Callum Lynch, care îşi negociază libertatea în schimbul unui experiment. El, va fi subiectul ce va testa instalaţia misterioasă Animus, ce îl forţează să retrăiască amintirile unui strămoşului sau Aguilar, ce a trăit în secolul al 15-lea, cu speranța că va descoperi locația unui artefact pierdut.

Michael Fassbender, este un condamnat ce folosește tehnologia de ultimă oră pentru a ajunge înapoi la strămoșii săi asasini

Înainte de toate, poate ar fi bine să rețineți că studiourile au încercat să facă adaptări de jocuri video, timp de câţiva zeci de ani și încă nu suntem siguri că cineva a reuşit pe deplin. Continuăm să așteptam un film care va sparge acest blestem, iar din câte se pare, nici Assassin’s Creed nu credem că o va face. Totuşi, adaptarea lui Michael Fassbender, arată minunat şi din punct de vedere vizual, este aproape ca o frenezie pentru cei ce iubesc seria de jocuri fantastică.
Callum Lynch (Michael Fassbender), va descoperi cu ajutorul unei tehnologii revoluţionare, ce-i permite accesul la o parte din amintirile sale genetice, că este descendentul unei asociaţii secrete de asasini. Amintirile genetice, îi vor permite eroului să acceseze aptitudini şi tehnici de luptă stăpânite de un strămoş al său pe nume Aguilar, ce a trăit în secolul 15. Dar marea provocare a vieţii lui, va fi să înfrunte organizaţia opresivă şi puternică a Templierilor din zilele noastre.

Poster Assassin's Creed

Assassin’s Creed, ajunge în cinematografe pe 21 Decembrie și are în distribuţie actori ca Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, și Michael K. Williams.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.