tdfn-ro-trailer-nou-resident-evil-the-final-chapter

Trailer Nou RESIDENT EVIL THE FINAL CHAPTER: Ultima Luptă Pentru Supravieţuire

În noul trailer pentru Resident Evil: The Final Chapter, Alice şi grupul de supravieţuitori, se întorc în Raccoon City, pentru a eradica virusul T şi toţi monştri creaţi de acesta.

Franciza Resident Evil, a actriţei Milla Jovovich și a regizorul Paul W.S. Anderson, a avut per total, o durată de rulare destul de bună şi rezultate bune la boxoffice-ul mondial, de la apariţia primului film în anul 2002. Resident Evil, este de fapt, cea mai de succes ecranizare a unui joc video, până în prezent şi a avut încasări de peste 914 milioane dolari în întreaga lume, pe parcursul a cinci filme. Totuşi, franciza va ajunge la un final după cel de al şaselea şi ultimul film intitulat Resident Evil: The Final Chapter. La aproape 15 ani de la lansarea filmului original, ultima rundă de zdrobit zombi şi monştri modificaţi genetic, va reveni la sursa tuturor problemelor lui Alice (Milla Jovovich), acolo unde a început totul: în Raccoon City.

Ali Larter, Milla Jovovich şi Ruby Rose în Resident Evil: The Final Chapter

Acolo, ea și grupul de supraviețuitori vor înfrunta forțele bine înarmate ale Corporaţiei Umbrella, în timp ce lupta se duce pe toate fronturile. În ceea ce privește noul trailer, se pare că filmul scoate la iveală tot arsenalul cinematografic pentru a aduce o concluzie satisfăcătoare pentru fanii care au fost prinşi în franciza Resident Evil, în ultimi 15 ani. Şi chiar dacă ultimele filme nu au avut un succes răsunător la boxoffice-ul din SUA, filmele au câştigat cel mai mult, de pe piețele internaționale, în special ultimele două producţii Resident Evil. Iar în timp ce Resident Evil se pregătește să închidă franciza actuală cinematografică, un mic zvon apare la orizont: Sony și Screen Gems, au planificată o repornire la orizont.
Imediat după evenimentele din Resident Evil: Retribution, Alice (Milla Jovovich), rămâne singurul supravieţuitor al locaţiei ce era de fapt menită să fie ultima redută a umanității împotriva celor infectaţi cu virusul T: morții vii. Acum, ea trebuie să se întoarcă în locul unde a început coșmarul: Stupul din Raccoon City, unde Corporaţia Umbrella, îşi adună forțele pentru o lovitură finală împotriva supraviețuitorilor rămaşi din apocalipsă.

POSTER RESIDENT EVIL: THE FINAL CHAPTER

În filmul regizorului Paul W.S. Anderson mai joacă Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy și Iain Glen.
Resident Evil 6 Capitolul Final, ajunge în cinematografe pe 27 Ianuarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.