tdfn-ro-underworld-5-blood-wars-2017-kate-beckinsale-trailer-nou

Trailer Nou UNDERWORLD 5 BLOOD WARS: Personajul Lui Kate Beckinsale Dezvăluie Noi Puteri

Cel mai în vârstă vampir, Selene (Kate Beckinsale), este prinsă în mijlocul războiului dintre vampiri şi vârcolaci, în noul trailer pentru al cincilea film al francizei Underworld: Blood Wars.

Underworld: Blood Wars, este primul film al francizei regizat de o femeie: Anna Foerster, care îşi face şi debutul regizoral cu această peliculă, ce vine să completeze unele lipsuri din filmele anterioare. Cel puţin aşa pare la prima vedere. Următorul film al francizei blockbuster, o urmează pe vampiroaica, Selene (Kate Beckinsale), într-o aventură nouă, unde vechiul vampir, se găseşte prinsă în mijlocul unor atacuri brutale venit din ambele fronturi: clanul lycanian și facțiunea vampirilor, care a trădat-o. Alături de câţiva aliați, printre care şi David (Theo James) și tatăl său, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să oprească războiul etern dintre lycanienii și vampiri, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să facă sacrificiul suprem.
David (Theo James) și tatăl său, Thomas (Charles Dance)
Noul trailer, face eforturi mari în a ne explica ce s-a întâmplat în cele patru filme anterioare din franciză, și stabileşte cumva, fiecare punct din complotul celui de al cincilea film. Pentru fanii care îndrăgesc această serie de acțiune supranaturală, acțiunea stilizată, lupta dintre vampiri și Lycanieni, dar şi combinația de mitologie modernă cu cea antică, este mai mult decât ceea ce au cerut, mai ales că totul, arată destul de bine. Această nouă producţie, adaugă şi o întorsătură pentru personajul Selene interpretat de Kate Beckinsale, oferindu-i chiar mai multe puteri. Asta pentru ca ea este unul din cei mai vechi vampiri în viaţă, pentru a cărui sânge, se vor duce multe lupte în Underworld: Blood Wars.
POSTER UNDERWORLD: BLOOD WARS
În debutul regizoral Anna Foerster, are în filmul ei, o distribuţie ce conţine actori ca Charles Dance, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver, James Faulkner, Peter Andersson, Bradley James, Daisy Head și Clementine Nicholson.
Underworld: Blood Wars, va ajunge în cinematografe, pe 6 Ianuarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.