ROGUE ONE: A STAR WARS STORY: Noul Clip Spune Povestea Unei Misiuni Periculoase

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY: Noul Clip Spune Povestea Unei Misiuni Periculoase

Noua aventură Rogue One: A Star Wars Story, ne tachinează cu un clip fantastic pentru producţia uimitoare în care Rebeliunea fură planurile terorii galactice Death Star.

Imensa armă sofisticată, Steaua Morţii, este doar unul din elementele principale ale noului film Star Wars.  Diferitele personaje bine create şi povestea din spatele filmului, ce ne poartă prin vremuri de restrişte în galaxia Star Wars, vin să completeze ideea producţiei Rogue One: A Star Wars Story, ce va avea plasată acţiunea între Star Wars: Episodul III – Revenge Of The Sith și Star Wars: Episodul IV – A New Hope. Cei de la Disney şi coordonatoarea Lucasfilm, Kathleen Kennedy, îşi vor continua planul cinematografic, acela de a ne încânta cu cel puţin un film Star Wars în fiecare an, mai ales după succesul mondial obţinut de The Force Awakens. Având în vedere că Rogue One, pare a fi o poveste de război, filmul, este primul film al francizei mamut Star Wars, care devine un prequel în adevăratul sens al cuvântului, un prequel ce dezvăluie o perioadă mult mai agitată în aceea galaxie îndepărtată, unde Imperiul Galactic, este pe cale să domine populaţia cu teroarea galactică numită Steaua Morţii. De fapt, una dintre cele mai interesante elemente ale filmului Rogue One: A Star Wars Story, este faptul că nu există aproape nici un Jedi prezent, din moment ce intriga are loc într-o perioadă în care Ordinul Jedi este pe cale de dispariţie. Dar există Darth Vader.

Rogue One: A Star Wars Story
Rogue One: A Star Wars Story
Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story, spune povestea unei misiuni periculoase şi cea a noii formate Alianțe Rebele, ce intimidată de Imperiul Galactic, jură că va lupta până la ultima suflare. Dar, se răspândesc zvonuri că Imperiul lucrează în secret la o ​armă numită Steaua Morții, o armă ce poate distruge o întreagă planetă dintr-o singură lovitură. Alianța, trebuie să trimită o flotă de piloți pentru a se angaja în lupta cu Steaua Morții, iar singura lor misiune este să descopere o slăbiciune, presupunând că are una. Felicity Jones, joacă rolul Jyn Erso, o războinica dornică să-şi salveze tatăl, ce împreună cu banda ei de luptători rebeli din rezistență, este pregătită să fure planurile Death Star și să aducă O Nouă Speranță galaxiei. Alături de Jyn (Felicity Jones), sunt personaje precum K-2SO (Alan Tydyk), Saw Gerrera (Forest Whitaker), Chirrut Îmwe (Donnie Yen), căpitanul Cassian ANDOR (Diego Luna), Malbus Baze (Wen Jiang) și Bodhi Tura (Riz Ahmed). De partea cealaltă a baricadei, îl avem pe Ben Mendelsohn, în rolul Directorului Krennic, care în calitate de director Militar Imperial, este pregătit să protejeze și să păstreze toate secretele malefice ale Imperiului Galactic. El va avea nevoie de mijloacele de apărare sofisticate, atunci când o bandă de luptători rebeli din rezistență, vor pune la grea încercare, capacităţile de apărare ale Imperiului Galactic.

Rogue One: A Star Wars Story

În film mai joacă Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Jiang Wen, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Genevieve O’Reilly și vocea lui James Earl Jones, ca şi Darth Vader.
Rogue One: A Star Wars Story, ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.