Primul Trailer Complet BEAUTY AND THE BEAST: Fantezia Basmului Clasic Prinde Viaţă

Primul Trailer Complet BEAUTY AND THE BEAST: Fantezia Basmului Clasic Prinde Viaţă

Primul trailer complet al basmului transformat în film Frumoasa Şi Bestia, ne poartă prin frumuseţea uimitoare a lumii în care Belle, devine cu adevărat prinţesa Disney atât de cunoscută.

Poveste clasică Beauty And The Beast, a celor de la Disney, are parte de un tratament revigorant pentru marele ecran, iar primul trailer complet, arată cu adevărat fantastic, cu efectele vizuale uimitoare și decoruri de vis. Cei de la Disney, par să fi realizat un alt mare hit cu acest recent remake al desenelor animate cu acelaşi nume. Decizia de a transforma elementele principale din animaţia clasică şi cele mai îndrăgite personaje într-un film live-action, pare să fie de bun augur pentru studio. Oricum, această transformare se pare că a devenit o obişnuinţă în ultimii ani, datorită recepției pozitive și sănătoase de la boxoffice-ul mondial.

Emma Watson este Belle în Beauty And The Beast
Emma Watson este Belle în Beauty And The Beast

Frumoasa și Bestia, pare să continue cu această nouă tradiție a celor de la Disney. Acest trailer, optează pentru un ecran plin de scene mai mature şi secvenţe de acțiune, dar şi câteva ipostaze emoționale de ce ne tachinează cumva cu concluzia finală a filmului, mai degrabă decât să se concentreze pe aspectul unui personaj din Beauty And The Beast. Există încă multe dezvăluiri de făcut, şi cadre ce vor arăta cu adevărat tranziția lui Belle de la o femeie tânără modestă la Prinţesa Disney pe care o ştie toată lumea. Totuşi, locuitorii castelului, care sunt plini de viață şi sătenii sângeroşi conduși de Gaston, par a fi cea mai mare provocare pentru filmul Frumoasa Şi Bestia. Dar probabil cel mai mare efort a fost acela de a realiza o versiune impunătoare şi carismatică a prințului blestemat. Dan Stevens, oferă o voce excelentă personajului, susținută de unele augmentări vocale computerizate, dar aspectul Bestiei, nu este doar înfricoșător. Cu toate acestea, acest trailer promite că filmul va lovi toate notele potrivite și va oferi suficientă nostalgie pentru ca ambele generaţii, cei mai în vârstă şi cei mai tineri, să se poate bucura de film, împreună.

Poster Beauty And The Beast 2017

Emma Watson (Belle), alături de Dan Stevens (Bestia), Luke Evans (Gaston), Josh Gad, Kevin Kline, Stanley Tucci, Gugu Mbatha-Raw, și Emma Thompson fac parte din distribuţia filmului regizat de Bill Condon.
Frumoasa și Bestia, ajunge în cinematografe, pe 17 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.