TDFN_RO_Trailer_Pentru_Filmul_sci-fi_Valerian_And_The_City_Of_A_Thousand_Planets

Primul Trailer Epic Pentru Epopeea Sci-Fi VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Acţiunea extinsă în spaţiu şi aventurile fantastice dintr-un oraş galactic plin de milioane de extratereştri, lansează primul trailer pentru epopeea SF Valerian Şi Orașul Celor O Mie De Planete, al regizorului filmului Al Cincilea Element.

Bazat pe o seriei de benzi desenate ilustrate de Jean-Claude Mézières, Valerian și Orașul Celor O Mie De Planete, este un proiect de suflet pentru scriitorul-regizor Luc Besson, care este celebru pentru că a conceput thrillere precum Transporter sau Taken, dar și pentru filme-cult precum Leon, Nikita sau Fifth Element, producții ce rămân încă mărturie pentru talentul său. Cineastul, a avut mare succes la boxoffice în 2014 cu filmul Lucy, ce a avut-o pe Scarlett Johansson cap de afiș, film ce a realizat la nivel mondial, 458 milioane dolari. Cu toate acestea, Luc Besson, se pregăteşte de ceva vreme să revină la prima sa dragoste: genul science-fiction. Noul său film, Valerian And The City Of A Thousand Planets, are ca bază, materialul grafic Valerian, o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian și a însoțitoarei sale Laureline, personaje ce vin dintr-o serie de benzi desenate franţuzeşti, concepute de scriitorul Pierre Christin și artistul grafic Jean-Claude Mézières. Există un vibe foarte puternic ce seamănă cu ceva din Gardienii Galaxiei, iar acest trailer de debut, ce se foloseşte de melodia The Beatles, Because, joacă un rol important de-a lungul scenelor sci-fi intense, a costumelor fantastice şi a imaginilor prea pline de agitaţie. Este un mod inteligent de a vinde un astfel de film. În ceea ce privește filmul în sine, acesta este doar un teaser trailer, astfel încât nu primim nici un indiciu despre adâncimea poveştii încă.
Valerian și Orașul Celor O Mie De PlaneteValerian și Orașul Celor O Mie De PlaneteDane DeHaan este ValerianCara Delevingne este Laureline
Ceea ce vedem este o mulţime de efecte vizuale frumoase și acţiunea sf din spațiu a unei pelicule bizare, iar dacă Valerian poate exploata acea energie şi umorul din Al Cincilea Element, publicul ar putea primi o bucată de peliculă foarte distractivă. Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne), sunt doi agenți speciali ce lucrează pentru guvernul teritoriilor umane, care au sarcină dificilă de a menține ordinea în întregul Univers. Valerian, încearcă să aibă mai mult decât o relație profesională cu partenera sa şi aleargă ostentativ după ea cu diferite propuneri de romantism. Dar istoria ei vastă și valorile ei tradiționale, o fac pe Laureline, să-l refuze pe Valerian în mod continuu. În conformitate cu directiva primită de la Comandantul lor (Clive Owen), Valerian şi Laureline, se angajează într-o misiune misterioasă în orașul intergalactic Alpha, o metropolă în continuă expansiune ce are o populaţie de peste șaptesprezece milioane de suflete ce provin din mii de specii diferite, adunate din toate cele patru colțuri ale universului. În mega oraşul Alpha, toate rasele universului au decis că pot trăi în pace şi bunăstare, pentru a beneficia de talentele, tehnologia şi resursele vaste, pentru binele tuturor. Din păcate, nu toată lumea are aceleași obiective. Forțe obscure şi nevăzute, lucrează din umbră la un plan ce plasează rasa noastră în vecinătatea unui pericol nemaivăzut.
POSTER VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS
Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.