Ghost In The Shell: 2017 Trailer Scarlett Johansson

Primul Trailer GHOST IN THE SHELL: Adaptarea SF Cu SCARLETT JOHANSSON În Rolul Unui Android

Adaptarea fantastică pentru marele ecran a seriei scifi Ghost In The Shell, un thriller poliţist futurist cu influenţe cyberpunk, a lansat primul trailer uimitor şi un poster halucinant.

Înainte de a vedea primul trailer complet al filmului SF, poate că ar fi nevoie de o mică introducere. De fapt, nu ştim câţi din voi ştiţi cu adevărat despre ce este vorba în Ghost In The Shell. Franciza mass-media japoneză, publicată inițial ca o serie manga, care este scrisă și ilustrată de Masamune Shirow, spune povestea fictivă a unei organizații ce luptă contra cyber-terorismului modern, fiind specializată în combaterea criminalității legate de tehnologiile din viitor. De-a lungul timpului, franciza Ghost In The Shell, a avut parte de numeroase adaptări și titluri lansate, unele din ele fiind legate strâns doar de jocuri video, dar şi de două filme de animație bazate pe aceeaşi serie originală manga. Creatorul seriei, a declarat că titlul Ghost In The Shell, este un omagiu adus lui Arthur Koestler şi poveştii scrise de el, The Ghost In The Machine, poveste din care el s-a inspirat. Începând din 2008, cei de la DreamWorks, au achiziționat drepturile de a produce o adaptare live-action a seriei manga, ce îl avea la acea vreme, pe Steven Spielberg ca regizor al filmului. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar începând din 2014, proiectul abandonat la un moment dat, a primit un regizor pe măsură: Rupert Sanders (Snow White And The Huntsman).

Ghost In The Shell
Ghost In The Shell
Ghost In The Shell

În acest thriller poliţist futurist – cu influenţe cyberpunk – dintr-un posibil viitor al anului 2029, întreaga lume este conectată la o reţea globală, iar tehnologia informatică a avansat până la punctul în care mulți membri ai populaţiei, posedă creiere cibernetice, tehnologie ce le permite să interacționeze cu reţeaua globală. Eroina din Ghost In The Shell, supranumită Maiorul (Scarlett Johansson), este un cyborg, o fostă fiinţă umană ce a avut un accident teribil şi acum foloseşte o proteză cibernetică pentru întregul corp. Nivelul ridicat de tehnologizare, deschide poarta unor noi şi inventive forme de terorism, începând cu atacuri făcute de hackeri, crime periculoase şi posesii ilegale, a trupurilor altora. Tokyo, este oraşul care deţine un departament specializat în securitatea reţelei globale. Secţiunea 9, în frunte cu Maiorul, este o diviziune devotată opriri celor mai periculoși criminali și extremiști, care se confruntă cu un inamic al cărui obiectiv unic este de a distruge progresele în tehnologia robotică a firmei Hanka. Pe parcursul poveştii, eroina noastră, începe să îşi pună întrebări despre propria existenţă duală, mai ales despre existenţa sufletului şi despre pierderea sentimentelor umane.

POSTER GHOST IN THE SHELL 2017

Filmul SF, este regizat de Rupert Sanders şi are în distribuţie actori ca Scarlett Johansson, Pilou Asbaek, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Juliette Binoche, Kaori Momoi şi Chin Han.
Adaptarea Ghost In The Shell, va fi lansată în cinematografe pe 31 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.