tdfn_ro_escape_plan_2_sylvester_stallone

ESCAPE PLAN 2: Este Plănuită O Nouă Evadare Pentru SYLVESTER STALLONE

Actorul Sylvester Stallone, se pregăteşte să se întoarcă la rolul expertului în securitate Ray Breslin, ce va testa o nouă închisoare modernă şi sofisticată în continuarea Escape Plan 2.

Se pare că Sylvester Stallone, va trebui să evadeze din nou dintr-o închisoare de maximă siguranţă. O continuare a filmului Escape Plan, a fost anunţată de curând, cu Sylvester Stallone din nou în rolul lui Ray Breslin. Filmul original Escape Plan, a fost lansat în 2013 și a câștigat un brut la nivel mondial de 137 milioane dolari. Producţia cu Arnold Schwarzenegger şi Sylvester Stallone, a câștigat puțin peste 24 milioane de dolari în America, încasând cea mai mare parte a câştigurilor din China. În consecință, finanțarea continuării filmului, va veni de la o companie majoră din China. Miles Chaplan, care a lucrat la scenariul primului film, va reveni la concepţia scenariului pentru Escape Plan 2, în timp ce producătorii originali Randall Emmett, George Furla, Mark Canton, și Zack Schiller, vor reveni pe aceleaşi poziţii. Producția Escape Plan 2, va începe să se pregătească la începutul anului viitor, iar filmările sunt programate să înceapă pe 15 martie, în Ohio și China. În Escape Plan, Sylvester Stallone, a interpretat rolul lui Ray, unul dintre cei mai buni agenţi ai unei corporaţii mondiale de testare a securităţii structurale a închisorilor federale de maximă securitate, care este de acord să încerce o modalitate de a scăpa dintr-o închisoare de top, ce se numea The Tomb. El învață că tot acest exerciţiu este un șiretlic menit să-l închidă pe nedrept într-o închisoare din care este imposibil de evadat, așa că face echipă cu un deținut (Arnold Schwarzenegger) pentru a evada.

Sylvester Stallone şi Arnold Schwarzenegger în Escape Plan

Regizorul suedez Mikael Håfström a condus proiectul, în timp ce din distribuţia filmului, mai făcea parte şi 50 Cent. Cu toate acestea, Sylvester Stallone, va avea în Escape Plan 2, un rol de sprijin. Detaliile scenariului sunt momentan necunoscute, dar este logic să spunem că pentru a scăpa de închisoare, Stallone, va avea nevoie de ajutor de la cineva din exterior sau din interior.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.