TDFN_RO_Wonder_Woman_Trailer_Oficial_

Trailer Nou Fantastic WONDER WOMAN: Super Eroina Cu Datoria Sacră De A Apăra Omenirea

Originea misterioasă a super eroinei şi aventura de inspiraţie din primul război mondial a prinţesei amazoniene, se desfăşoară uimitor de coerent în noul trailer fantastic pentru filmul dedicat super eroinei Wonder Woman.

Iar dacă acesta este primul trailer al filmului Wonder Woman pe care îl vei vedea, atunci pregăteşte-te să fi cu adevărat uimit. După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin din Universul DC, ne apropiem tot mai mult de momentul în care vom vedea pentru prima dată o ecranizare legendară: o adaptare cinematografică proprie, ce va pune accentul pe originea lui Wonder Woman, trecutul ei ca şi războinica și lider, două din calitățile care au evidenţiat întotdeauna caracterul feminin, și au propulsat-o ca o figură de inspirație. Filmul regizoarei Patty Jenkins, este plasat undeva în jurul primul război mondial, unde vedem pentru prima dată întâlnirea celor două personaje principale. Înainte să fie Wonder Woman, ea a fost Diana, prinţesa amazoanelor, instruită special pentru a fi o războinica de neînvins.

Trailer Nou WONDER WOMAN
Trailer Nou WONDER WOMAN
Trailer Nou WONDER WOMAN
Trailer Nou WONDER WOMAN

Crescută într-un paradis ce se află pe o insulă ferită de civilizaţie, atunci când un pilot american se prăbuşeşte pe malurile ţinuturilor fantastice ce îi povesteşte despre un conflict masiv ce face ravagii în lumea exterioară, Diana, se hotărăşte să îşi părăsește casa, convinsă fiind că poate opri amenințarea. Angajată într-o luptă cruntă alături de omenire, într-un conflict masiv ce este menit să pună capăt tuturor războaielor, Diana, îşi descoperă puterile depline și adevăratul ei destin. Iar dacă ţi-a plăcut apariţia războinicei zglobii din filmul Dawn Of Justice, sunt șanse mari să te bucuri nespus de apariţia ei în propriul film, care arată fantastic. În principiu, regizoarea Patty Jenkins, pare să fi realizat un film ce poate face dreptate caracterului Wonder Woman, în timp ce totul introduce povestea eroinei în Univers DC Extins. Oricum ar fi, filmul Wonder Woman, promite o călătorie colorată și incitantă de acțiune şi aventură, ce este proiectată pe fundalul ororilor primului război mondial. Şi pe lângă această surpriză plăcută, cei de la Warner Bros., au lansat trei postere fantastice.

POSTER WONDER WOMAN (click pentru dimensiune mare) POSTER WONDER WOMAN (click pentru dimensiune mare) POSTER WONDER WOMAN (click pentru dimensiune mare)

Robin Wright, Connie Nielsen, Danny Huston şi Ewen Bremner, mai fac parte din distribuţia filmului Wonder Woman.
Producţia DC, ce spune povestea fantastică a lui Wonder Woman, va ajunge în cinematografe în luna Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.