TDFN_RO_Kong_Skull_Island_Trailer_Nou

Trailer Nou KONG SKULL ISLAND: Vezi Ce Se Ascunde Pe Insula Gigantului King Kong

O incursiune pe Insula Craniului, ne prezintă într-un mod înfricoşător ceea ce se ascunde în spatele locului de unde vine giganticul King Kong, în noul trailer pentru thrillerul Kong: Skull Island.

Regizat de Jordan Vogt-Roberts, Kong: Skull Island, îl readuce în prim plan pe iconicul monstru King Kong, într-o poveste ce are loc în mijlocul războiului din Vietnam, când o echipă diversă de exploratori se aventurează adânc pe teritoriul unei insule necunoscute din din Pacific. În mod clar intenția filmului Kong: Skull Island, nu este de a crea o altă creatură ce este suficient de asemănătoare cu oameni, ci şi aceea de a readuce în atenţia publicului larg, monstru din filmul clasic King Kong. Rezultatul, este aspectul fantastic al filmului plin de efecte vizuale, cu monstrul gorilă ce vine dintr-o epocă trecută, deși cu efecte speciale ce aduc povestea în zilele noastre. Noul trailer arată mult mai bine şi mai convingător decât cel anterior, care a debutat la Comic-Con în această vară, și se pare că acest lucru este departe de a fi un remake pentru clasica poveste a lui King Kong.

Brie Larson
Samuel L. Jackson
Tom Hiddleston și Brie Larson conduc distribuţia filmului Kong: Skull Island

Există mai multe bestii pe insulă în discuţie, monştrii ce par a fi antagoniştii filmului. Iar după cum veţi vedea în noul trailer, veţi vedea şi de ce insulă poartă numele Skull Island. Se pare că cei de la Warner Bros. și Legendary, construiesc o franciză în genul King Kong vs Godzilla, un film ce va construi o poveste ce s-ar putea întâlni în al doilea film Godzilla şi deja ne putem imagina o conexiune puternică între cele două creaturi, dar poate şi cu orice alte creaturi se găsesc pe Skull Island. Tonul filmului pare a fi destul de diferit faţă de ceea ce ne aşteptam, pentru că regizorul Jordan Vogt-Roberts, pare să jongleze cu un număr mare de efecte speciale şi surprize plăcută. În afară de tonul filmului, Skull Island pare a fi un blockbuster plin de culoare, elegant, plin de umor, groază și chiar dramă.

Tom Hiddleston și Brie Larson conduc distribuţia filmului Kong: Skull Island, alături de Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly, Ţian Jing, Corey Hawkins , Jason Mitchell, John Ortiz, Thomas Mann, Shea Whigham, Toby Kebbell, și Eugene Cordero.
Kong: Skull Island, ajunge în cinematografe pe 10 Martie 2017.

 

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.