Trailer Nou UNDERWORLD 5 BLOOD WARS: KATE BECKINSALE Este Mai Puternică Şi Mai Agilă

Selene (Kate Beckinsale), este prinsă în mijlocul unor atacuri brutale venit din ambele fronturi: clanul lycanian și facțiunea vampirilor, în noul trailer pentru al cincilea film al francizei Underworld: Blood Wars.

Trailer nou pentru Underworld: Blood Wars

Există mai multe filme de mare succes în acest an, cu femei de acţiune în prim plan, iar vampiroaică Selene, este doar unul din acele personaje uimitoare. Kate Beckinsale, este în căutare de sânge în noul trailer pentru Underworld: Blood Wars, care are mult mai multe imagini cu viitoarea confruntare dintre Lychani și Vampiri. Multă putere supranaturală, acțiune stilizată, lupte crunte între Vampiri și Lycanieni şi o combinație de mitologie modernă cu cea antică, este ceea ce oferă noul trailer, mai ales că adaugă şi o întorsătură pentru personajul Selene, interpretat de Kate Beckinsale, oferindu-i chiar mai multe puteri. Asta pentru că ea este unul din cei mai vechi vampiri în viaţă, pentru a cărui sânge, se vor duce multe lupte. După ce ai au vânat-o şi au alungat-o până la marginile pământului, Selene, este acum chemată înapoi pentru a ajuta la salvarea vampirilor de la extincţie.

Kate Beckinsale în Underworld: Blood Wars
Kate Beckinsale în Underworld: Blood Wars

Lychani, au acum un nou lider, pe Marius (Tobias Menzies), cel care vrea să șteargă demonii nopții de pe suprafaţa pământului. Dar pentru asta, el are nevoie de sânge lui Selene, cel mai în vârstă vampir. Blood Wars, debutul regizoral al lui Anna Foerster (Outlander), aduce în poveste şi unele noi abilități pentru, Selene, care trece printr-o renaștere după ce călătorește spre Nord. Ea pare să dobândească o viteză ieşită din comun şi puteri semnificativ îmbunătăţite, cu care va reuşi să îşi înfrângă duşmanii. Sub noua conducere a lui Marius, Lycani, au crescut în număr și în tărie și au decimat mulţi vampiri din întreaga lume. Rasa Vampirilor este pe cale de dispariție, iar toată nobilimea clanurilor vechi, apelează din nou la Selene pentru a salva toţi vampiri. Selene, trebuie să devină mai puternică decât oricând pentru a învinge ceea ce este pe urmele ei. Alături de câţiva aliați, printre care şi David (Theo James) și tatăl său, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să oprească războiul etern dintre lycanienii și vampiri, chiar dacă acest lucru înseamnă că trebuie să facă sacrificiul suprem.

Poster Underworld: Blood Wars

În debutul ei regizoral, Anna Foerster, are în film o distribuţie ce conţine actori ca Charles Dance, Theo James, Tobias Menzies, Lara Pulver, James Faulkner, Peter Andersson, Bradley James, Daisy Head și Clementine Nicholson.
Underworld: Blood Wars, va ajunge în cinematografe, pe 6 Ianuarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.