FAST 8: Într-Un Clip Nou VIN DIESEL Te Invită Să Faci Parte Din Marea Familie A Francizei

Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriquez, Ludacris şi Tyrese Gibson vor să te recruteze în vasta familie a francizei Fast And Furios, într-un nou clip ce te pregăteşte pentru primul trailer al filmului Fast 8, ce se va lansa Duminică.
Familia a fost un punctul comercial forte al francizei Fast And Furious, motiv pentru care toată distribuţia este gata să ne spună cât de importantă este pentru ei această franciză şi mai ales filmul care urmează să apară la anul, în special pentru că este primul film fără regretatul Paul Walker. Toată lumea se întoarce în Fast 8 şi împreună formează o mare familie ce este prezentată în noul clip featurette care anunţă debutul trailerului Fast And Furious 8 de Duminică, 11 Decembrie. Acţiunea noului film se va îndrepta spre oraşul New York, care este, după declaraţiile lui Vin Diesel, noul teren de joacă al găştii în viteză. Tocmai de aceea, primul trailer pentru Fast 8, va debuta într-o transmisie live pe Facebook, din New York, Duminică 11 Decembrie. Pentru a ajut fani să fie gata pentru acest eveniment, cadrele din noul clip, dezvăluie noi aspecte ale filmului Fast 8, dar mai ales, primele imagini video cu Cipher, personajul negativ interpretat de Charlize Theron.

Fast And Furious 8
Fast And Furious 8
Fast And Furious 8
Fast And Furious 8

Vin Diesel, a declarat recent că personajul lui Charlize Theron, îl va împinge pe Dom la limite, dar, din câte se pare, există la mijloc ceva mult mai mult decât atât. Dom și Cipher, sunt prezentaţi în picioare alături. Ne întrebam dacă nu cumva cele două personaje principale împart o legătură mai veche. În clip, Dwayne Johnson, descrie antagonistul ca fiind „fără milă”, în timp ce Vin Diesel spune că noii adversari, vor testa legătura familiei. Franciza Fast And Furious, este una dintre cele mai unice proprietăți de acțiune, deoarece ideea de familie se extinde şi în viaţa reală a actorilor din distribuţie, care majoritatea sunt împreună, încă de la primul film. În această notă, clipul video include şi secvențe cu Paul Walker, care a murit în timpul producției pentru Furios 7, iar impactul morții sale este încă resimțit de actorii francizei, trei ani mai târziu. Într-un post de comemorare pe Instagram, Vin Diesel a scris că următorul capitol al francizei, îl va onora prietenul său decedat.

Fast And Furious 8

Fast 8, în regia lui F. Gary Gray, a fost filmat în diferite locații, inclusiv Islanda și Cuba. Distribuţia mai conţine de asemenea nume ca Scott Eastwood, Ludacris, Jason Statham, Helen Mirren, Jordana Brewster, Kurt Russell, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kristofer Hivju şi Lucas Black.
Filmul este programat să ajungă în cinematografe pe 14 Aprilie, 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.