TDFN_Guardians_Of_The_Galaxy_Vol_2_Baby_Groot

GUARDIANS OF THE GALAXY VOL 2: Micuţul GROOT În Acţiune În Noul Trailer Exploziv

O nouă aventură spaţială grandioasă, personaje familiare şi cadre noi de acţiune cu micuţul Groot, ne îndeamnă să vedem de nenumărate ori noul trailer al filmului Gardienii Galaxiei – Volumul 2.

Cei de la Marvel au lansat al doilea trailer pentru anticipata continuare Gardienii Galaxiei – Volumul 2, aventura spaţială regizată şi scrisă de James Gunn, ce reunește personajele StarLord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) şi micuţul Groot (Vin Diesel), într-o nouă poveste fantastică ce-i va forţa să lupte din nou cu o amenințare feroce, asta în timp ce îl caută pe tatăl lui Peter Quill. Un trailer fantastic, în care se simte că evoluţia naturală a lucrurilor din primul film, pentru ca acțiunea este mai bună, cadrele mai colorate, iar umorul este perfect intact. Este o mișcare inteligentă venită din partea celor de la Marvel, pentru că în timp ce publicul s-a bucurat de peisajele fantastice ale primului film, ceea ce de fapt a fost cu adevărat uimitor, au fost relațiile dintre personaje.

Cadre noi de acţiune cu micuţul Groot
Drax (Dave Bautista)
Gamora (Zoe Saldana)
Baby Groot
StarLord (Chris Pratt)

Iar acest trailer nou, ne asigură că în special glumele personajelor au rămas la fel de amuzante. Să nu mai vorbim de faptul că micuţul Groot, va fura probabil toată strălucirea acestui film. Iar dacă cei de la Marvel ar spune acum că vor realiza un film de lung metraj doar cu Rocket şi Baby Groot, toată lumea ar fi mulţumită. Trailerul nou prezintă personajele de bază, într-o varietate de cadre pline de acţiune şi scene dramatice, deși, la fel ca primul trailer, nu dezvăluie prea multe detalii despre povestea în sine, totul fiind o pledoarie de cadre menite să fie în favoarea unor secvenţe cu dialog amuzant între membrii echipajului. Pe scurt, este tot ceea ce ne-a plăcut în primul film, doar într-o versiune foarte scurtă, în afară de simpaticul Groot, într-o versiune miniaturizată, care este de altfel, cel mai simpatic personaj.

Poster Guardians Of The Galaxy Vol. 2

În film Guardians Of The Galaxy Vol. 2, mai joacă actori ca Kurt Russell, Karen Gillian, Elizabeth Dębicki, Michael Rooker, Pom Klementieff, și Glenn Close.

Gardienii Galaxiei Volumul 2, ajunge în cinematografe pe 5 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.