TDFN-Alien-Covenant-Trailer-

Primul Trailer Pentru ALIEN: COVENANT Este De-a Dreptul Înfricoşător

Primul trailer pentru filmul regizorului Ridley Scott, Alien: Covenant, este de-a dreptul terifiant şi înfricoşător, în timp ce ne poartă la rădăcinile faimoasei francize Alien.
Dacă încă nu ştiai, continuarea filmului Prometheus din 2012, al regizorului Ridley Scott, cunoscut anterior ca şi Prometheus 2, se intitulează Alien: Covenant şi este filmul cu care regizorul Ridley Scott, se apropie mai mult de universul original lansat în filmul clasic Alien, iar Alien: Covenant, va fi al doilea capitol dintr-o trilogie prequel care a început cu Prometheus și care se va conecta direct cu filmul din 1979. Dar, probabil ar fi bine de ştiut aici că regizorul avea alte planuri inițial, filmul Prometheus urma să se concentreze pe aventurile doctoriţei Elizabeth interpretată de Noomi Rapace și a androidului David, interpretat de Michael Fassbender, Ridely Scott, care urmau să ajungă pe planeta Inginerilor (Space Jokey), unde să afle secretele armei biologice cu care aceştia urmau să elimine omenirea. Dar, se pare că ulterior, echipa de producţie şi Ridley Scott, au optat pentru altă direcție. Alien: Covenant, îl găseşte pe Michael Fassbender revenind la rolul său de Android, care este acum singurul locuitor al unui „paradis neexplorat”, care este vizitat de către echipajul navei colonie Covenant. Ceea ce ne place foarte mult la trailerul Alien: Covenant, este faptul că nu dezvăluie intriga filmului.

Primul Trailer ALIEN: COVENANT
Primul Trailer ALIEN: COVENANT
Primul Trailer ALIEN: COVENANT
Primul Trailer ALIEN: COVENANT
Primul Trailer ALIEN: COVENANT

Prea des la Hollywood se lansează un trailer care dezvăluie aproape întregul film și poți ghici destul de mult cam ce se va întâmpla în film. Dar, ce ne spune primul trailerul pentru Alien: Covenant? Că filmul va fi înfricoşător, că va fi un film pentru audienţă matură şi că nu vrea să ne dezvăluie prea multe din intriga lui. Ceea ce pentru un film care este de multă vreme aştepta, este mai mult decât fantastic. În timp ce noi vedem doar frânturi din carnagiul care va veni, se pare că regizorul Ridely Scott, vrea să revină la rădăcinile francizei Alien, cu un ton mai brutal și mult mai sângeros. Iar pe baza imaginilor pe care le vedem în acest trailer, așteptam cu nerăbdare să vedem filmul. Ridley Scott se întoarce la universul pe care el l-a creat cu noul film ALIEN: COVENANT, al doilea capitol dintr-o trilogie prequel, care a început cu PROMETHEUS și care se conectează direct la filmul science-fiction Alien din 1979. Constrânşi să ajungă pe o planetă ce se află de partea cealaltă a galaxiei, echipajul navei colonie Covenant, descoperă ceea ce ei cred că este un paradis neexplorat, dar care este de fapt o lume periculoasă şi întunecata, al cărui unic locuitor este un „sintetic” pe nume David (Michael Fassbender ), ultimul supravieţuitor al expediţiei Prometheus.

ALIEN: COVENANT POSTER

Alien: Covenant, ajunge în cinematografe pe 19 Mai, 2017 şi are în distribuţie actori ca Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demian Bichir, Danny McBride, Jussie Smollett, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Billy Crudup şi Callie Hernandez.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.