TDFN_RO_Baywatch_Primul_Trailer_Oficial_Dwayne_Johnson_Zac_Efron

Primul Trailer BAYWATCH: Dwayne Johnson Face Echipă Cu Zac Efron

Dwayne Johnson şi Zac Efron sunt în centrul poveştii din filmul Baywatch, care lansează primul trailer plin de femei superbe, şi foarte mult umor.

Regizat de Seth Gordon (Horrible Bosses), Baywatch, este o readaptare pentru marele ecran a serialului TV popular cu acelaşi nume din anii ’90 și aduce în plus o mică modificare faţă de serialul original, prin adăugarea unui feeling de comedie în povestea salvamarului din rolul principal interpretat de data aceasta de Dwayne Johnson. În timp ce Paramount, a petrecut destul de mulţi ani în încercarea de a realiza acest film Baywatch, în cele din urmă totul a început să se mişte de abia când în distribuţie au apărut nume precum Dwayne Johnson şi Zac Efron. Dar mai presus de toate, cei de la Paramount, au stabilit în mod clar că Baywatch, va fi o comedie evaluată R, ceva în genul producţiei 21 Jump Street. Evident, există o serie de glume din brandul Baywatch, în acest prim trailer, dar suntem siguri că filmul va avea destul umor pentru a se evidenţia ca şi o producţie de sine stătătoare, pentru că aduce ceva nou.
Primul Trailer BAYWATCHPrimul Trailer BAYWATCHPrimul Trailer BAYWATCHPrimul Trailer BAYWATCH
În ceea ce privește comedia, trailerul nu este deosebit de promițător, dar Johnson şi Efron şi-au dovedit în mai multe ocazii talentele lor comice în filmele anterioare, și suntem nerăbdători să vedem umorul cu care ne va încânta Alexandra Daddarrio, care nu a mai avut asemenea roluri. Dwayne Johnson joacă rolul lui Mitch Buchannon, un salvamar ce respectă regula şi trebuie să facă echipă cu un impetuos tânăr, Matt Brody, interpretat de Zac Efron. Kelly Rohrbach preia rolul iconic interpretat anterior de Pamela Anderson, iar Priyanka Chopra va fi personajul negativ al filmului. Ilfenesh Hadera joacă rolul iubitei lui Mitch, pe care o cheamă Stephanie Holden. Baywatch, urmăreşte povestea lui Mitch Buchannon (Johnson) şi la noului recrut trufaș Matt, în timp ce ei descoperă un complot criminal local ce amenință viitorul golfului.
Primul Trailer BAYWATCH
Creditele finale ale scenariului, îi revin lui Damian Shannon şi Mark Swift, ceea ce face ca acest film să fie debutul lor în comedie după scenariile pentru rebootul Vineri 13 şi Freddy vs Jason.
În film mai joacă Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Hannibal Buress, și Rob Huebel.
Baywatch, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 26 Mai 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.