TDFN-Blade-Runner-2049-Primul-Trailer-

BLADE RUNNER 2049: Primul Trailer Dezvăluie Legături Misterioase Cu Trecutul

Primul trailer pentru continuarea SF mult aşteptată Blade Runner 2049, nu dezvăluie multe detalii despre intriga filmului, dar este nostalgic şi fantastic din punct de vedere vizual şi muzical.
Din fericire pentru noi, odată cu lansarea trailerului, a fost dezvăluit şi un rezumat scurt al intrigii, care ne ajută să clarificăm puţin lucrurile. Se pare că personajul lui Ryan Gosling, numit în mod misterios K, aleargă după un secret misterios, într-o lume a viitorului ce este chiar mai mult o distopie decât cea în care a trăit personajul lui Harrison Ford, cu 30 de ani mai devreme. Drumul celor doi se va încrucişa în cele din urmă într-un mod neașteptat, așa după cum dezvăluie primul teaser trailer. Muzica ne oferă o întoarcere în timp, alături de note muzicale bine cunoscute, ce reamintesc de fabuloasă coloană sonoră a filmului original, compusă şi orchestrată de legendarul Vangelis. Trailerul, este în adevăratul sens al cuvântului, un festin vizual pentru cei ce au iubit filmul regizorului Ridley Scott, care se pare că a luat rolul de producător executiv.

Harrison Ford: BLADE RUNNER 2049 TRAILER
Ryan Gosling: BLADE RUNNER 2049 TRAILER
Ryan Gosling: BLADE RUNNER 2049 TRAILER
Ryan Gosling: BLADE RUNNER 2049 TRAILER

Iar o parte din străzile înceţoşate și siluetele vagi din spatele peisajelor urbane, arată ca şi cum ambianţa uimitoare futuristă a aterizat în filmul regizorului Denis Villeneuve, venind exact din filmul original. Cinematografia lucrează bine în a prezenta stilul vizual al lui Villeneuve, în timp ce aduce un omagiu filmului original, evocând imagini ale unui posibil viitor din Los Angeles, precum și exoticul şi impunătorul sediu al fostei Corporații Tyrell. Este intradevar un trailer foarte scurt, dar plin de semnificaţii şi de o certitudine că Denis Villeneuve şi Ridley Scott, vor aduce pe marele ecran, o continuare demnă de filmul original Blade Runner, considerat de unii, cel mai influent film SF din ultimi 30 de ani. La treizeci de ani după evenimentele din primul film, un nou Blade Runner, un ofițer LAPD pe nume K (Ryan Gosling), descoperă un secret îngropat acum mult timp, ce are potențialul de a arunca ceea ce a mai rămas din societate, în haos. Descoperirea lui K, îl duce spre fostul ofiţer special Rick Deckard (Harrison Ford), care lipseşte de 30 de ani.

BLADE RUNNER 2049

Realizat după un scenariu conceput de Michael Green (Logan, Alien: Covenant) și Hampton Fancher, care a colaborat la realizarea scenariului original din Blade Runner şi având cinematografia realizată de nominalizatul la Oscar, Roger Deakins, distribuţia lui Blade Runner 2049, mai include nume sonore ca Mackenzie Davis, Jared Leto, Dave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi și Robin Wright.
Blade Runner 2049, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 6 Octombrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.