tdfn_ro_the_mummy_2017_tom_cruise_sofia_boutella_primul_trailer

Primul Trailer THE MUMMY: Personajul Lui TOM CRUISE Fuge De Blestemul Mumiei

Sofia Boutella, este o mumie gata să-şi reverse puterile asupra omenirii, iar Tom Cruise, este gata să o oprească, în primul trailer pentru noua reîncarnare a francizei clasice The Mummy din 2017.

Tom Cruise, conduce noua versiune spectaculoasă a legendei cinematografice ce a fascinat zeci de culturi din întreaga lume, încă de la începuturile civilizației: Mumia.  Echipa de creație a noului film de acţiune aventură The Mummy, este condusă de regizorul Alex Kurtzman şi producătorul Chris Morgan, care au avut un rol în creșterea unora din cele mai de succes francize din ultimii câțiva ani. Alex Kurtzman a scris şi a produs filme ale francizei Transformers, Star Trek și Misiune:Imposibilă, iar Chris Morgan, a fost inginerul narativ pentru saga Fast And Furios, care a cunoscut o creștere explozivă de la al treilea capitol. Trailerul arată magnific, şi poate este suficient să spunem că are o narațiune îndrăzneață, probabil că a unui film clasic de acţiune aventură, care se joacă cu câteva aspecte ale unor filme de groază.

THE MUMMY: Tom Cruise Şi Annabelle Wallis
THE MUMMY: Annabelle Wallis
THE MUMMY: Tom Cruise
THE MUMMY: Sofia Boutella
The Mummy 2017: Russell Crowe

Mai important de atât, aceast complot interesant din The Mummy, ne face să fim mai interesaţi să vedem ce au cei de la Universal Pictures, în minte pentru a lansa propriul lor univers cinematografic. Deşi aflată într-un mormânt adânc sub deșertul neiertător, o prinţesă antică (Sofia Boutella), al cărui destin a fost pe nedrept întrerup fără voia ei, este trezită în zilele noastre, aducând reavoinţa ei în creştere de peste milenii, pentru a teroriza și pentru a sfida umanitatea. Din nisipurile zdrobitoare ale Orientul Mijlociu şi până în labirinturile ascunse de sub lumea modernă a Londrei de astăzi, Mumia aduce cu ea o intensitate surprinzătoare și un echilibru de uimire și senzații intense în imaginația omeniri, un personaj fioros ce va deschide o nouă eră a zeilor și monștrilor.

Poster The Mummy 2017

Având în rolurile principale actori ca Tom Cruise, Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance și Russell Crowe, noul film The Mummy, regizat de Alex Kurtzman, după un scenariu conceput de Jon Spaihts și Christopher McQuarrie, este de așteptat să ajungă în cinematografe pe 9 Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.