TDFN_RO_War_For_The_Planet_Of_The_Apes_Primul_Trailer

Primul Trailer WAR FOR THE PLANET OF THE APES: Războiul Care Decide Viitorul Planetei

Primul trailer pentru continuarea War For The Planet Of The Apes, al treilea film al francizei prequel, ne pune în faţa unei înfruntări epice, ce va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.

Regizorul Matt Reeves, se întoarce pentru a regiza o poveste care are loc la doi ani după ce personajul Cezar, interpretat de Andy Serkis, a domolit un fel de război civil izbucnit între maimuțe, datorită gândirii radicale a lui Koba, iar povestea continuă acum, cu un război crunt, izbucnit între maimuțe și oameni. Impulsionat de un incident, Cezar, este pornit să se răzbune pe personajul uman interpretat de Woody Harrelson, a cărui moarte crede că ar putea pune în cele din urmă capăt acestui război, o dată pentru totdeauna. Iar pentru a ne introduce în atmosfera înfricoşătoare a filmului, primul trailer face o treabă minunată. Cu un simţ epic, ne aminteşte de modul în care regizorul Matt Reeves, a modificat franciza odată ce a intervenit în povestea din Dawn Of The Planet Of The Apes. Planul iniţial era ca maimuțele să aibă un limbaj uman, dar Reeves a vrut să încetinească lucrurile și să ia o abordare mai naturală a evoluției maimuțelor.
War For The Planet Of The ApesWar For The Planet Of The ApesWar For The Planet Of The ApesWoody Harrelson În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor
Iar dacă filmul anterior, a arătat evenimentele ce solidifică decalajul dintre maimuță și încercarea lui Cezar de a trăi în armonie, atunci pe bună dreptate War For The Planet Of The Apes, pare să ne arate confruntarea finală dintre maimuțe și oameni, cu un deznodământ în care ne imaginăm că vom vedea momentul în care maimuțele vor ajunge în vârful lanțului trofic. Vizual, trailerul arată fantastic, iar schimbarea decorurilor la un peisaj de iarnă, pare să aducă un plus de virtuozitate vizuală, ce ne oferă o paletă vastă pe care nu am văzut încă într-un film cu Maimuțe, și reflectă faptul că filmul are loc doi ani mai târziu după evenimentele din filmul precedent. Iar dacă în filmul anterior, s-au evitat conflictele directe cu arme, povestea nouă, aduce în prim plan, multe arme şi maşinării de tip militar, exact aşa cum trebuie să fie într-un adevărat război.
Poster Războiul Pentru Planeta Maimuțelor
În Războiul Pentru Planeta Maimuțelor, al treilea capitol al francizei blockbuster, Cezar și maimuțele sale, sunt forțate să intre într-un conflict mortal cu o armată de oameni condusă de un colonel nemilos. După ce maimuțele suferă pierderi inimaginabile, Cezar, se luptă cu instinctele sale mai întunecate și începe propria lui misiune mitică pentru a se răzbuna în felul său. Pe măsură ce călătoria îl aduce în cele din urmă față în față cu Colonelul, cei doi pornesc o înfruntare personală epică, care va determina soarta ambelor specii și viitorul planetei.
În film mai joacă Steve Zahn, Judy Greer, Terry Notariale, Karin Konoval, și Max Lloyd-Jones.
War For The Planet Of The Apes, ajunge în cinematografe pe 14 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.