ROGUE ONE: A STAR WARS STORY Cucereşte Boxoffice-ul În Doar Două Zile

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY Cucereşte Boxoffice-ul În Doar Două Zile

Rogue One este numele cheie al momentului, fiindcă proprietatea Disney și Lucasfilm, a încasat peste 71 milioane de dolari din 4,157 de locații și se îndreaptă spre un final de weekend cu câștiguri de peste 150 milioane de dolari.

Asta chiar nu este nici o surpriză. Așa cum era de așteptat, este un weekend bun pentru cei de la Disney și Lucasfilm, iar filmul Rogue One: A Star Wars Story, a dominat box office-ul absolut vineri, cu încasări de 71,100,000 $.
Filmul a rulat vineri în peste 4000 de cinematografe, câştigând o puternică audienţă, ceea ce estimează faptul că va atinge cam 140 sau 150 milioane de dolari în tot weekend-ul.
Filmul a marcat, un punctaj mare în opiniile criticilor, demonstrând evaziv că este gata să aibă o influenţă majoră la boxoffice, pe măsură ce lumea va intra în sezonul de vacanțe de iarnă, foarte aglomerat. Primul film de sine stătător realizat de Lucasfilm, va câştiga cu ușurință locul al doilea ca cel mai bun debut din luna decembrie al tuturor timpurilor, în spatele celui de anul trecut Star Wars: The Force Awakens, care a doborât o grămadă de recorduri cu încasări de weekend de 248 milioane $.  Cu toate acestea, Rogue One, care nu are factorul de nostalgie al lui The Force Awakens, a avut personaje complet noi, fără a avea în poveste chestii despre Jedi, sau prea multe săbii laser.
Rogue One: A Star Wars Story, este probabil un test important pentru cei de la Disney și Lucasfilm pentru a vedea dacă publicul va urma franciza dincolo de filmele episodice originale.
Răspunsul, se pare, este un da răsunător.

Boxoffice – Vineri, 16-17 Decembrie, 2016:

Locul           Titlu                                                                 Total
1.          Rogue One                                                          71072000
2.          Moana                                                               153235745
3.         Office Christmas Party                                        25683267
4.         Collateral Beauty                                                  2400000
5.         Fantastic Beasts And Where To Find Them     204026095

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.