Topul Celor 10 Actori Care Au Atras Cele Mai Mari Încasări În 2016

Topul Celor 10 Actori Care Au Atras Cele Mai Mari Încasări În 2016

Fără a fi un an strălucit, 2016, a fost un an bun pentru unii din cei mai renumiţi actori de la Hollywood, iar pentru a vedea care din ei a câştigat mai mult din filme, avem un top cu cei zece actorii care au influenţat încasările la Boxoffice în 2016.

Şi ca să fim sinceri până la final, 2016, nu a fost un an strălucit în ceea ce priveşte filmele de succes. Probabil dacă stăm bine să ne gândim, le-am putea număra pe degetele de la mâini. Dar nu toată lumea a avut un an plin de bani mărunţi. Unii dintre actorii noștri preferați au cucerit topurile globale cu încasările din din boxoffice. Pentru a vedea care sunt actorii cu cele mai mari încasări, revista Forbes, a folosit rezultatele de la BoxOffice din 2016, şi încasările provenite din vânzările de bilete. Din câte se pare, filmele de animaţie, nu au fost incluse în calcule. Totuşi, iată cele 10 celebrităţi care au avut un an bun atunci când vine vorba de încasat cecuri cu bani.

10. Will Smith: 775 Millioane De DolariWill Smith

Cu toate că filmul Suicide Squad, a fost în mare parte spulberat la scară largă de către critici şi mai ales de către fani, a încasat peste 745 de milioane de dolari la nivel global. Iar Colateral Beauty, filmul pe care Will Smith îl promovează în prezent, a adus doar în 28.9 mil dolari până în prezent. Asta nu îl opreşte pe Will Smith să facă parte din topul celor zece actori care au atras bani mulţi în 2016.

09. Felicity Jones: 805 Millioane De DolariFelicity Jones

Cu toate Rogue One: A Star Wars Story, tocmai a fost lansat la începutul acestei luni în cinematografe, a spulberat box-office-ul global cu încasări de peste jumătate de miliard de dolari în întreaga lume. Felicity Jones, a mai jucat şi în Inferno și un A Monster Calls, filme ce au ajutat-o să se propulseze în partea de sus a listei cu actori ce au atras mult public în cinematografe.

08. Ryan Reynolds: 820 Milioane De DolariRyan Reynolds

Deadpool, Deadpool, Deadpool. Filmul cu super-eroul ce are gură spurcată, a avut încasări de peste 783 de milioane de dolari și l-a propulsat pe Reynolds în partea de sus a listei cu actori cu cele mai mari încasări în 2016.

07. Henry Cavill: 870 Millioane De DolariHenry Cavill

2016, pare a fi primul an în care actorul Henry Cavill, a atras cele mai mari încasări din toată cariera sa, iar asta se datorează interpretări lui Superman din filmul Batman v Superman: Dawn Of Justice.

06. Ben Affleck: 1,02 Miliarde De DolariBen Affleck

Tot Batman v Superman Dawn Of Justice, l-au ajutat pe Ben Affleck să ajungă direct în partea de sus a listei cu actorii ce au adus încasări colosale în 2016, dar şi rolul său din The Accountant, a amplificat totalul său de contribuţie la boxoffice.

05. Amy Adams: 1.04 Miliarde De DolariAmy Adams

Incă o dată, Batman v Superman Dawn Of Justice, au ajutat-o de data aceasta pe Amy Adams, să ajungă în top. Totuşi, Arrival, cel mai recent film al ei, a ajutat-o să atragă și mai mulți bani în Boxoffice.

04. Margot Robbie: 1.1 Miliarde De DolariMargot Robbie

Cu toate că rolul ei că Harley Quinn din Suicide Squad, a adunat o mulţime de bani la boxoffice, un alt rol major al actriţei din Legend Of Tarzan, a făcut-o să ajungă aproape în capul listei cu încasări la boxoffice.

03. Robert Downey Jr.: 1.15 Miliarde De DolariRobert Downey Jr.

Iron Man. Oare este nevoie să spunem mai multe? Probabil doar că Iron Man a fost prezent în Captain America: Civil War, filmul cu cele mai mari încasări din 2016. Suntem mai mult decât siguri că Robert Downey Jr., a încasat cel mai mare cec dintre toți actorii implicați.

02. Chris Evans: 1.15 Miliarde De DolariChris Evans

Iar dacă Robert Downey Jr., a fost pe locul trei, cu siguranţă Chris Evans (Captain America), a atras multă lume în cinematografe cu rolul principal din Captain America: Civil War. Cât despre cecul său personal, suntem siguri că a fost mai mult decât satisfăcător.

01. Scarlett Johansson: 1.2 Miliarde De DolariScarlett Johansson

Deși Scarlett a interpretat-o pe Văduva Neagră în Captain America: Războiul Civil, a fost rolul ei din filmul Hail Caesar! care a propulsat-o chiar în top, făcând-o astfel cea mai vânată actriţă ce a atras încasări fabuloase în 2016. Potrivit Forbes, totalul încasărilor pe care filmele lui Scarlett Johansson ar fi fost mult mai mare, dacă se luau în considerare şi rolurile sale vocale ca Ash din animaţia Sing și rolul Kaa din Cartea Junglei 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.