Trailer John Wick Chapter Two

JOHN WICK CHAPTER 2: Noul Trailer Dezvăluie De Ce Îl Vânează Asasinii Pe Keanu Reeves

În noul trailer pentru JOHN WICK CHAPTER 2, Keanu Reeves, ne oferă exact ceea ce aşteptam de la el, multă acţiune, explozii, multe gloanţe şi o gamă variată de asasini ce sunt pe urmele lui.
Nu contează cât de mult a încercat, personajul lui Keanu Reeves nu poate merge mai departe în viaţă fără să se lovească de trecutul său dubios, ca cel mai volatil asasin din lume. Se pare că John Wick: Chapter 2, a păstrat toată personalitatea și paleta coloristică a primului film John Wick, cu promisiunea că va conţine chiar mai multe bombardamente balistice. „O să-i omor pe toți” promite John Wick şi nu avem nici o îndoială că aşa va face. Keanu Reeves îşi reia rolul titular ca și legendarul asasin plătit John Wick, ce este de data asta forțat să iasă din retragere, atunci când un fost asociat, îi cere ajutorul pentru a prelua controlul asupra unei bresle de asasini internaționali. Ciad Stahelski, jumătate din echipa de regie din spatele filmului John Wick, preia cârma regiei lui Chapter 2, de data aceasta mutând franciza la Roma.

John Wick: Capitolul 2 - Ruby Rose
John Wick: Capitolul 2 - Keanu Reeves
John Wick: Capitolul 2 - Keanu Reeves

De asemenea, se pare că filmul se întoarce la personaje familiare din prima parte, mai ales secvenţe cu Hotelul Continental, parte a departamentului unde elita asasinilor mortali din lume, îşi stabilesc întâlnirile formale pentru contracte. De data aceasta, contractul este pus pe capul lui John Wick, care va trebi să facă faţă unui nou val de asasini internaționali. Iar dacă primul trailer teribil de bun, a folosit efectul muzicii clasice de mare efect, noul trailer îi oferă lui John Wick, situaţii extreme în care vrem să îl vedem: un tip calculat care doboară băieţii răi, fără scrupule. Stahelski, pare că a ridicat ştacheta pentru al doilea film care arată chiar mai elegant decât originalul. Așteptările sunt cu siguranță ridicate pentru John Wick: Capitolul 2, dar noul trailer face să arate că regizorul Stahelski a ridicat nivelul provocării. În plus, Keanu Reeves, arată ca şi cum ar fi ancorat de-a binelea în acest rol și este minunat să-l vedem încă o dată implicat într-o franciză de succes.

John Wick: Chapter 2 Poster

În film mai joacă John Leguizamo, Lance Reddick, Bridget Moynahan, Ian McShane, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Common, Peter Stormare, și Riccardo Scamarcio.
John Wick: Chapter 2, ajunge în cinematografe pe 10 februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.