TDFN- STAR WARS: THE LAST JEDI

Disney Dezvăluie Titlul Şi Primul Poster Pentru STAR WARS EPISODUL 8

Disney Dezvăluie Titlul Şi Primul Poster Pentru STAR WARS EPISODUL 8, cel mai anticipat film al anului 2017, care se numeşte STAR WARS: THE LAST JEDI.

Iată ce au avut de spus cei de la Disney, despre următorul capitol din saga lui Luke Skywalker, într-un comunicat de presă:
”Avem cei mai mari fani din orice galaxie. În semn de apreciere pentru fanii noştri, am dorit să fiţi primii care află titlul următorului capitol din saga Skywalker: Star Wars: The Last Jedi’‘.
O mulțime de oameni sunt deja în delir pe platformele de social media. Ce înseamnă acest titlu? Despre cine vorbește? Se va încheia cu adevărat saga Star Wars cu ultimul Jedi. Oare nu vom mai vedea niciodată din nou un Jedi?

Evident, cele mai multe dintre aceste întrebări, nu vor primi răspuns până când filmul va avea premieră la sfârșitul acestui an, dar există indicii suficiente pentru a atrage fani pentru o bună bucată de vreme. Luke ar putea fi foarte bine ultimul Jedi, iar discuțiile despre acest titlu, sunt la fel de plauzibile ca şi cele din perioada în care s-a lansat primul film al francizei. Ar putea însemna că Luke, predă ştafeta de Jedi, altcineva? Astfel am avea un alt personaj principal. Ceea ce este la fel de curios este frază din comunicatul Disney, ce spune că că acest film este „următorul capitol din saga Skywalker”, dar nu și ultimul.

Star Wars The Last Jedi Poster
John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Oscar Isaac (Poe Dameron), Adam Driver (Kylo Ren), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Captain Phasma), Dohmnall Gleeson (General HUX), Mark Hamill (Luke Skywalker), regretata Carrie Fisher (General Leia), Anthony Daniels (C-3PO), și Andy Serkis (Snoke), vor reveni fiecare la rolurile lor, fiind însoţiţi în ceastă aventură de noii veniţi Benicio Del Toro, Laura Dern, și Kelly Marie Tran.
Star Wars: The Last Jedi, este scris și regizat de Rian Johnson, produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman şi îl are ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin, și Tom Karnowski.

Star Wars: The Last Jedi este programat pentru lansare pe 15 Decembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.