Ce actor va juca rolul lui Green Lantern în Justice League Part Two

Noul GREEN LANTERN Ar Putea Fi Tom Cruise, Bradley Cooper sau Ryan Reynolds

Noul GREEN LANTERN Ar Putea Fi Tom Cruise, Bradley Cooper sau Ryan Reynolds, iar personajul verde, va apărea pentru prima oară în filmul Justice League Part Two.

Personajul Green Lantern, va apărea pentru prima oară în filmul DC din 2019 Justice League: Partea a Doua. Incă nu știu exact ce versiune a personajului vom vedea mai întâi în Universul Cinematic DC, dar producătoarea Charles Roven, a declarat că personajul Green Lantern, va avea un rol în partea a doua a celui mai mare film DC. Dar cu toate astea, pe alter egoul lui, Hal Jordan, nu-l vom vedea decât în producţia Green Lantern Corps din 2020. Mai avem încă mult timp până vom afla câte ceva despre Green Lantern Corps, dar o listă scurtă cu șase actori ce colaborează strâns cu Warner Bros., are în vedere câteva nume foarte cunoscute pentru rolul lui Hal Jordan. Lista include aceeaşi suspecții obișnuiți și, în mod ciudat, îl include şi pe Ryan Reynolds, cel care deja a jucat rolul lui Jordan în filmul mediocru din 2011.
Conform celor de la The Wrap, lista scurtă pentru rolul Hal Jordan, include nume ca: Tom Cruise, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Armie Hammer, Joel McHale şi Jake Gyllenhaal.
Ryan Reynolds Tom Cruise Joel McHale Jake Gyllenhaal Bradley Cooper Armie Hammer
Totuşi, este puțin probabil ca Ryan Reynolds, să se întoarcă din nou la rolul Hal Jordan. El chiar a declarat recent că nu va mai apărea în viitoarele filme DC. După succesul masiv obţinut cu Deadpool, ar fi surprinzător dacă cineva de la Warner Bros. ar crede că este o idee strălucită să-l aducă înapoi.
Iar dacă e să ne amintim, atunci când studioul a fost în căutarea unui actor pentru a-l juca pe Hal Jordan în filmul din 2011, Bradley Cooper, a fost un candidat puternic. El a fos foarte aproape de a obține rolul, dar după multe interviuri și filme de test, el nu a primit rolul.  În schimb, Jake Gyllenhaal și Armie Hammer, au ajuns aproape de a juca şi în trecut roluri de super-eroi. Starul din Nightcrawler, aproape a avut un rol important în Spider-Man 2 şi a fost luat în considerare pentru rolul lui Bruce Wayne din trilogia lui Nolan. Armie Hammer, a fost distribuit să joacă în filmul Justice League, pe vremea când filmul trebuia să fie regizat de George Miller. Cei doi, sunt genul de actori care arată bine şi sunt născuţi pentru a juca roluri de super-eroi, aşa că e normal ca aceştia să fie luaţi în considerare pentru astfel de roluri.
În schimb, Tom Cruise și Joel McHale, sunt numele cele mai surprinzătoare de pe această listă scurtă. Cruise, fiind unul din cele mai mari vedete de film, este numai potrivit pentru un film cu super-eroi, iar acest fapt ar fi o premieră pentru actor. El a declarat că se bucură de filmele cu super-eroi, dar că este mai interesat în a face alte tipuri de filme.

Tu cine crezi că ar fi potrivit pentru rolul Hal Jordan aka Green Lantern într-o nouă ecranizare?!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.