John Wick: Chapter 2 Primul Clip

Primul Clip Din JOHN WICK: CHAPTER 2 Prezintă Noul Companion Canin Al Protagonistului

Lionsgate a lansat primul clip din John Wick: Chapter 2, care îl include şi pe noul companion canin al protagonistului interpretat de Keanu Reeves.

Primul film al francizei a marcat debutul regizoral al coordonatorilor de cascadori deveniţi regizori, Chad Stahelski și David Leitch, care au fost una din acele surprize apărute de nicăieri. Iar dacă în primul film am văzut celebra ucidere brutală a căţeluşului asasinului titular, incident ce îl determină pe acesta să se răzbune, pentru această continuare, se pare că Keanu Reeves, are un câine nou, puţin mai fioros.

John Wick: Chapter 2 - Laurence Fishburne
John Wick: Chapter 2 - Ruby Rose
Chad Stahleski regizează solo această continuare, pentru că regizorul David Leitch, este foarte ocupat cu propriul său efort regizoral solo, The Coldest City, și este acum atașat la cârma lui Deadpool 2. Povestea din John Wick 2, îl găsește pe asasinul titular, atras într-o nouă aventură, atunci când un fost asociat complotează să preia breasla asasinilor internaționali. John Wick, ajunge să călătorească la Roma, unde află că el însuși a devenit o ţintă ce este căutată de toţi asasinii internaţionali pentru o recompensă foarte consistentă.

John Wick: Chapter 2 Poster
Acest clip este scurt, dar vom vedea cum John Wick revine la hotelul faimos din primul film, unde Lance Reddick, îşi reia rolul de recepţioner. În John Wick: Capitolul 2, mai joacă Riccardo Scamarcio, Laurence Fishburne, Ruby Rose, Bridget Moynahan, Lance Reddick, Franco Nero, John Leguizamo, şi Ian McShane.

John Wick: Chapter 2, ajunge în cinematografe pe 10 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.