TOP 10 Cele Mai PIRATATE Filme Din 2016

TOP 10 Cele Mai PIRATATE Filme Din 2016

Şi dacă i-am făcut cu mâna lui 2016, este cazul să aruncăm o privire la topul celor mai piratate filme de pe site-urile de torrent publice de anul trecut.
În fiecare săptămână a anului, milioane de oameni dau buzna pe site-urile de torente, căutând copii piratate ale celor mai recente filme de succes. Şi ca la fiecare început de an, avem o listă specială ale filmelor care au fost piratate de cele mai multe ori. Ca o surpriză pentru toată lumea, producţia Deadpool, ocupă primul loc din această listă, adică cel mai popular film piratat de pe internet în 2016, asta şi datorită probabil campaniei de marketing intensă pentru filmul cu supereroul căruia nu-i tace gura și probabil a originii sale din benzi desenate. Copii piratate ale filmului cu supereroul american guraliv, au apărut pentru prima la începutul lunii februarie 2016, declanșând milioane de download-uri pe parcursul lunilor care au urmat. Până și astăzi, mii de oameni sunt încă activi în modul share pentru acest film. Supereroii și benzile desenate s-au descurcat foarte bine pe site-urile de torrent în acest an, asta pentru că primele trei locuri ale acestui top, sunt completate de filme precum Batman v Superman: Dawn Of Justice și Captain America: Civil War. În continuare, lista este completată de X-Men Apocalypse şi evident Suicide Squad.

Deadpool
Batman v Superman: Dawn Of Justice
Captain America Civil War

În timp ce filmele ce sunt împărţite de utilizatori pe internet, au o anumită corelație cu rezultatele încasărilor de la boxoffice, companiile producătoare, încă luptă cu pirateria online şi neagă că pirateria online, este benefică filmelor de succes din industrie.
Cu acest lucru în minte, nu e nici o surpriză faptul că animaţia Finding Dory se află în acest clasament. Filmul celor de la Pixar, a vândut foarte multe bilete la boxoffice și momentan se plasează pe al doilea loc într-un top al vânzărilor la nivel mondial. Dar, există şi excepţii. De exemplu Independence Day: Resurgence, este una dintre ele, deoarece filmul lui Roland Emmerich, şi-a asigurat un loc în top 10 al celor mai piratate filme pe internet, fiind în același timp, un dezastru în cinematografe.
Pe de altă parte, animaţia Zootopia, lipsește din topul filmelor piratate, în ciuda faptului că este momentan, al treilea cel mai bun film la nivel mondial în ceea ce priveşte încasările la boxoffice din acest an. Mai jos avem o listă a filmelor care au fost cele mai descărcate pe internet în 2016. Datele sunt estimate de către cei de la TorrentFreak pe bază mai multor surse, inclusiv statisticile de descărcare raportate de tracker-ele publice BitTorrent.

1.   Deadpool
Deadpool

 

2.   Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman: Dawn of Justice

 

3.   Captain America Civil War
Captain America Civil War
4.   Star Wars The Force Awakens
Star Wars The Force Awakens
5.   X-Men Apocalypse
X-Men Apocalypse
6.   Warcraft
Warcraft

7.   Independence Day: Resurgence
Independence Day: Resurgence

8.   Suicide Squad
 Suicide Squad

9.   Finding Dory
Finding Dory

10. The Revenant
The Revenant

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.