Wolverine 3: Logan Trailer Final

Trailer Final LOGAN: Wolverine Şi Profesorul X Într-o Aventură Finală Fantastică

20 Century Fox, lansează trailerul final pentru LOGAN, ultimul film al francizei în care un Wolverine obosit şi un Profesor X bolnav, pornesc într-o ultimă aventură.

Într-un viitor apropiat, un Logan obosit, are grijă de bolnavul Profesor X, care se ascunde la granița mexicană.  Dar, această încercare a lui Logan de a se ascunde de lume și de moștenirea sa, se termină când se întâlneşte cu un tânăra mutant , ce este urmărită de forțele întunericului.  În timp această va fi ultima aventură a lui Hugh Jackman în rolul mutantului Wolverine, acest trailer final sugerează un film ce merge dincolo de așteptările fanilor pentru un film solo solid.
Dafne Keen: Logan Trailer Final Hugh Jackman si Dafne Keen: Logan Trailer Final
Hugh Jackman joacă un rol fantastic ca un Wolverine foarte obosit, exact aşa cum nu l-am mai văzut vreodată. Dar includerea unui Patrick Stewart epuizat în rolul lui Charles Xavier și introducerea lui Dafne Keen ca un mutant copil sălbatic pe nume Laura Kinney (aka X-23 ), stabilește că filmul Logan, este în afara tiparelor cu care am fost obişnuiţi. De fapt în centrul său, filmul Logan, se bazează pe unitatea unei familii, care se întâmplă să fie una bazată pe doi mentori mutanţi puternici. Evident, ei încearcă să protejeze și să antreneze un nou recrut tânăr. Logan, este probabil concluzia finală a poveştii celor două personaje principale, ce va deschide noi căi de a spune viitoare poveşti despre alte generaţii de mutanţi.  Iar dacă trailerul final al filmului nu te va convinge, atunci nu ştim ce o va face, mai ales că mai sunt doar două luni până la premieră.

Poster Logan
Logan, mai are în distribuţie actori ca Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant și Elizabeth Rodriguez.
Ultima aventură a lui Wolverine, ajunge în cinematografe pe 3 Martie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.